ELITA MONDIALA: intai iti distrug agricultura si productia, isi pun supermarketuri, apoi la un moment dat le inchid. In clipa aceea omul va face ORICE pentru HRANA: cip, crime, supunere TOTALA!!!!

Distribuie!by ATENTIE…! Sà privim cu atentie scena politicà din Venezuela, cà asa’i posibil sa se petreacà si’n Europa …// USA in scurt timp. Peste noapte s’au devalorizat banii. Oamenii au realizat aceasta in imediata secunda. Au ramas fara munca si fara resurse alimentare. Au iesit in strada si-au vandalizat magazinele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ATENTIE…! Sà privim cu atentie scena politicà din Venezuela, cà asa’i posibil sa se petreacà si’n Europa …// USA in scurt timp. Peste noapte s’au devalorizat banii. Oamenii au realizat aceasta in imediata secunda. Au ramas fara munca si fara resurse alimentare. Au iesit in strada si-au vandalizat magazinele alimentare, au golit rafturile. In cateva zile, populatia facea foamea si alergau câinii si pisicile pe strada ca sa le manance. Azi, ca sa poata cumpara un kg de cartofi, trebuie sa mearga cu sacul de bancnote dupa ei, pentru ca nu mai au valoare iar banii se cântaresc. Pe multi i-au prins fara provizii alimentare’n camara. Cred ca este bine sa luam in serios mesajul acesta. Guvernul CEH si guvernul GERMAN au publicat in PRESSA lunile trecute, ca este bine ca orice cetatean al lor sa fie prevazator si sa’si faca provizii alimentare si de apà, pentru cel putin 10 zile. Am postat deja aceasta, dar nimeni nu ia in serios. DEVALORIZAREA banului poate sa vina peste noapte. SI vine dezastrul. Acesta este planul SATANIC – Masonic pentru viitorul foarte, foarte apropiat. Luati’o in serios si va puneti la adapost ALIMENTE ca sa supravietuiti cateva zile in caz ca pica moneda nationala pe unde va aflati. In acea zi, o sa fie GROAZA si disperare mare in populatie. Omul realizeaza ca’si pierde munca, ca nu are ce manca peste cateva zile si’o sa’ti dea in cap pentru o bucata de pâine, mai ales populatia de la orase mari. Domnul sa aibe mila de noi …!

Sursa: Roxana Ion Facebook


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite