ELVEȚIA NU MAI VREA ÎN UE. S-au prins şi elvețienii că Uniunea Europeană nu e decât o porcărie globalist-progresistă care are ca scop final desființarea Statelor Naționale

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Elvetia nu mai vrea in UE

Camera superioara a parlamentului de la Berna a votat pentru retragerea cererii Elvetiei de aderare la Uniunea Europeana.


Decizia camerei superioare a legislativului elvetian valideaza votul similar dat in luna martie de camera inferioara.

In urma acestei decizii Elvetia va comunica formal Uniunii Europene retragerea acestei candidaturi, care a fost inaintata Comunitatii Economice Europene (CEE) in anul 1992 si oricum nu mai era valida, a declarat, ministrul elvetian de externe, Didier Burkhalter.


Tot in anul 1992, elvetienii au respins prin referendum aderarea la Spatiul Economic European, respectiv acordul incheiat intre fosta CEE si statele membre ale AELS (Asociatia Europeana a Liberului Schimb) pentru crearea unei piete unice europene.

In urma unui alt referendum, desfasurat in anul 2001, elvetienii au respins si inceperea negocierilor de aderare la Uniunea Europeana. Totusi, Elvetia a aderat la spatiul de libera circulatie Schengen si a incheiat cu UE mai multe acorduri bilaterale pentru liberalizarea comertului.

Si Islanda si-a retras anul trecut cererea de aderare la Uniunea Europeana, iar britanicii se vor pronunta joi prin referendum asupra ramanerii in blocul comunitar

Parlamentarul elvețian Thomas Minder a declarat pentru o publicație locală că „doar câțiva lunatici ar mai vrea acum să se alăture Uniunii Europene”.

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=779046&title=elvetia-nu-mai-vrea-in-ue-s-au-prins-si-elvetienii-ca-uniunea-europeana-nu-e-decat-o-porcarie-globalist-progresista-care-are-ca-scop-final-desfiintarea-statelor-nationale

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...