ESTE demonstrat STIINTIFIC! Crucea RADIAZA energii care VINDECA! Cum?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine isi face semnul crucii, nu doar ca isi aduce in ordine toate chakrele asa cum le numesc hinduistii, puncte energetice de fapt, insa semnul crucii face mult mai multe lucruri in plus fata de toate practicile pagane…Caci fara Dunezeu nu facem nimic, nu-i asa?

Cercetarile stiintifice au demonstrat prin masuratori experimentale folosind laserul, ca Lumea de Dincolo exista, iar sufletele chiar merg acolo. Ba, mai mult: crucea radiaza si ea energii ce pot vindeca bolile!


In anii ’90, la Institutul de Oncologie din Bucuresti au demarat mai multe experimente de cercetare fundamentala, dar si aplicata, legate de posibilitatea de a vindeca de la distanta cancerul.

Initial, intentia fizicianului Teodor Sandulescu a fost sa incerce sa vindece cancerul prin firele de par recoltate de la organismele bolnave. In cadrul unui experiment, cinci sobolani au fost injectati subcutanat, in zona spatelui, cu celule canceroase.


Dupa ce s-au imbolnavit, adica li s-au format tumori, li s-a taiat cate un smoc de par din blana. Fiecare smoc a fost supus, intr-o incinta speciala, situata la o distanta apreciabila de locul unde erau tinuti cobaii, unui flux de radiatii electromagnetice cu o anumita lungime de unda.

In mod normal, sobolanii bolnavi mureau dupa 80 de zile. In cazul celor cu parul supus unor radiatii electromagnetice cu o anumita lungime de unda, subiectii au supravietuit mai multi ani – practic, au murit de batranete. Adica s-au vindecat de cancer.

Ideea este ca parul poarta informatiile energetice ale organismului de care apartine chiar si dupa ce a fost taiat si dus la mare distanta. Organismul bolnav, inclusiv parul, emite o radiatie de o anumita lungime de unda.

Daca parul e supus unei iradieri cu o alta lungime de unda, specifica organismului sanatos, atunci bolnavul se vindeca! De la distanta! Ulterior, s-au facut cercetari si pe firele de par uman.

Uimitor pentru cercetatori

“Ceea ce m-a uimit a fost faptul ca la toate animalele pulsiunile energetice ale parului dispar odata cu moartea organismului, dar nu acelasi lucru se intampla la om. Am constatat ca, dupa moartea biologica, calitatea informationala a firelor studiate se pastreaza ca si cand omul ar fi viu. Emisia de campuri informationale specifice corpului uman are valori extreme la parul decedatilor dupa 3 zile si 40 de zile de la deces. Sa nu uitam ce se spune, ca Iisus a postit in desert timp de 40 de zile, s-a inaltat dupa 40 de zile, pomana mortilor se face la 40 de zile – sunt prea multe date legate de acest numar 40! Concluzia este ca o- mul nu moare decat in trup si ca este foarte posibil sa existe Lumea de Dincolo, care emite o anumita radiatie”, ne-a spus fizicianul Teodor Sandulescu, cercetator in cadrul Institutului si fost referent al Academiei de Stiinte Medicale.

Urmatorul pas a fost sa verifice daca formele geometrice au proprietati exceptionale.

“Prin masuratori fizice cu laser, s-a dovedit ca semnul crucii este un puternic emisiv de radiatie, o radiatie care nu se incadreaza in cele patru tipuri de forte fundamentale: magnetic, electric, gravitational, nuclear. In conditiile in care e folosita in scop de cult, crucea capata proprietati benefice in plus. Crucea emite o radiatie speciala, care vindeca”, a concluzionat fizicianul Teodor Sandulescu.

“«Biblia ne povesteste de Samson, cum ca muierea, cand dormea, taindu-i parul, i-a luat toata puterea…» Aceste versuri eminesciene, inspirate de povestea biblica a lui Samson si a iubitei sale Dalila, indica faptul ca puterea fizica exceptionala a personajului statea in par. Dupa ce a fost tuns, a ramas neputincios. Am inceput sa studiez puterea din par si am ajuns la concluziile pe care vi le-am prezentat partial!”, ne-a mai spus Teodor Sandulescu.

Sursa: Libertatea.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...