Europarlamentarul Laurențiu Rebega: Niciodată Europa nu ne-a dorit binele! Să fim înțeleși! Europa ne vrea PROSTI!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Laurentiu-Rebega


„Niciodată Europa nu ne-a dorit binele! Să fim înțeleși! Dacă ne dorea binele investea în agricultura din România. Nu ne păcălea”europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Investea în irigații, pentru că i-am și cerut să ne ajute, în fabrici de procesare, etc. Lucrul ăsta îl știu bine și am curajul să-l spun pentru că am și argumente. Știu ce se discută și lumea este într-o continuă schimbare în defavoarea statelor nou intrate în UE. Chiar dacă noi suntem de 7 ani în UE, nu reușim în momentul de față să stabilizăm producția în România”, spune europarlamentarul, membru în Comisia pentru agricultură din Parlamentul European.


„Fermierii noștri nu vor încasa niciodată subvențiile de care beneficiază agricultorii din statele care sunt vechi membre UE. Producătorii noștri sunt implicați într-o luptă inegală. Concurența neloială începe de la alocarea subvenției. Cât timp fermierul român ia de trei ori mai puțin, costul de preț pentru ce produce va fi de trei ori mai mare.
Așa ajung fermierii europeni să vândă la prețuri mici și să-și desfacă produsele în România. Suntem o piață de desfacere pentru ei. Dacă nu schimbăm ceva acum, s-ar putea să ne trezim în fața unui pericol și mai mare.
În momentul de față, Uniunea Europeană negociază un tratat de liber schimb cu America și un tratat de schimb comercial cu Turcia. Din momentul acela, noi vom fi morți! Nu avem voie să facem acest lucru, pentru că în momentul în care permiți Turciei să liberalizeze comerțul în Europa, va aduce produse chiar mai ieftine decât cele produse în Europa.
Deci, nu vom mai exista, nu ca producători! Nu vom mai exista nici măcar ca piață concurențială pentru partenerii din Uniunea Europeană! Și să nu uităm că noi suntem una dintre porțile de intrare a Turciei în Europa. În momentul acela, vom avea produse de oriunde de altundeva numai din România nu! Noi trebuie să ne gândim că nu mai vrem să fie penetrată piața noastră de piețe care nu respectă aceleași standarde de calitate în care am investit foarte mulți bani și care ridică costurile de producție”europarlamentarul Laurențiu Rebega.

Eudeputatul Laurenţiu Rebega a fost liderul PC Prahova, dar, la mijlocul lui 2015, a trecut în eurogrupul condus de Marine Le Pen, Grupul Europa Națiunilor și Libertăților din Parlamentul European (PE).
A devenit reprezentantul Partidului România Unită (PRU) în eurogrupul condus de Marine Le Pen.
„Miercuri 15 iulie 2015 europarlamentarul român Laurențiu Rebega a aderat la Grupul politic Europa Națiunilor și a Libertății din Parlamentul European. Este primul europarlamentar român din actuala legislatură care aderă la noul grup politic european, ce se dorește o structură ce înglobează politicieni și formațiuni politice europene cu orientare patriotică. Principalul scop politic al ENL este recâștigarea suveranității statelor naționale, membre ale Uniunii Europene, în relația cu Bruxelles-ul”, se preciza într-un un comunicat de presă al eurodeputatului.
Laurențiu Rebega este de profesie inginer zootehnist.


„Europa ne vrea proşti!”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...