Evenimentul Zilei: CÂNTĂREȚ român CELEBRU, „Mare Maestru” în MASONERIE.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Marius Dragomir, un cântăreț celebru de muzică etno din România, și-a dedicat întreaga activitate lojelor masonice care l-au salvat de la sărăcie.


Până să ajungă în lojele masonice, situația acestui cântăreț scăpase de sub control, din punct de vedere financiar, și a culminat cu o grea cumpănă, un infarct în urma căruia s-a recuperat greu, iar perioada de refacere l-a lăsat fără angajamente și clienți pentru compozițiile sale. Ajunsese efectiv în imposibilitatea de a duce o viață decentă, scrie Libertatea.


A fost o perioadă în care șansa sa de a rămâne un muzician demn, unul care cântă la 11 instrumente muzicale, era cât pe ce să se spulbere, iar artistul ce a vândut aproape două milioane de exemplare cu un singur album, a ajuns să protesteze în felul său, în stradă, cu chitara în brațe, dorind să atragă atenția trecătorilor asupa modului în care cei ce trag frâiele în muzica românescă îi omoara cu indiferența pe artiștii clasici.

Restabilit financiar, solistul, compozitorul și dirijorul Marius Dragomir s-a mutat la Săcele, într-o frumoasă casă și își dedică noile creații celor ce l-a numit Mare maestru în muzica masonică.


http://evz.ro/cantaret-romania-loje-masonice.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
PLOAIA ARTIFICIALĂ A FOST DESCOPERITĂ DE SAVANTUL ROMÂN ȘTEFANIA MĂRACINEANU. EXPERIMENTUL A AVUT LOC ÎN VARA SECETOASĂ A ANULUI 1931

Ștefania Maracineanu, savanta considerata un adevarat fenomen in lumea științifică europeana este considerata savanta care a descoperit radioactivitatea artificiala, o...

Ciolos a facut 151 de schimbari in codul penal pe ascuns, Iohannis a pierdut a doua casa in instanta, Ciolos a facut cadou multinationalelor 140 de mil. de Euro, iar lumea se mobilizeaza la PSD?

SUA ne ameninta: ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam si va paste razboiul

SUA santajeaza Romania: ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc,...

De ce sunt evreii atat de bogati si de destepti?

Am petrecut câţiva ani în Israel – pentru un stagiu, în câteva spitale de acolo – şi mi-a venit ideea...

Închide