Evitați toată viața tristețea! Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei să rezolvi ceva, să spui…”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evitați toată viața tristețea! Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei să rezolvi ceva, să spui…”

Dumitru Constantin Dulcan este medic neurolog și psihiatru, autor


de literatură filozofică și metafizică. Este cunoscut, în mod deosebit, pentru lucrarea ”Inteligența materiei”, publicată în România, înainte de 1989 sub o formă cenzurată, dar republicată integral și cu adăugiri după Revoluție.

Dumitru Constantin Dulcan: „Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei”

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a explicat cum iubirea autentică poate determina creierul uman să realizeze perforaţe remarcabile, precum cele înfăptite de Arsenie Boca.


„Din miliardele de oameni care populează pământul la ora actuală, doar câţiva

au aceste haruri. Aceste abilităţi de a şti, cum ştia părintele Arsenie Boca, totul despre tine, înainte de a îi spune. De la nume şi istoria personală, la ce boli urmează să faci şi sfaturi cum pot fi prevenite.

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asistă la înmormântarea mamei, fără să fie acolo în sine. Aceste performanţe pe mine ca om de cunoaştere ştiinţifică mă interesează să ştiu cum este posibil. Există o explicaţie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divină în numele căreia a acţionat părintele Arsenie Boca şi alţii..

Este în acelaşi timp o confirmare

a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toţi cei care trăiesc în dimensiunea divină cu emoţia, cu sufletul din punct de vedere ştiinţific…

Institutul din California spune textual că inima are în jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emoţie. Emoţia pleacă din inimă, este transmisă creierului, care o decodifică în trăirile noastre. Aceşti oameni au trăit emoţia divină. Emoţia înseamnă în primul rând energie.

Ca gândul nostru să se transforme în realitate este nevoie de energia emoţiei, emoţia are nevoie la rândul ei de energia lucrurilor.

Evident, energia pozitivă. Bucuria, iubirea, acea energie fantastică emanată de creier, care pur şi simplu devine realitate. Aceeaşi realitate pe care dacă noi, ceilalţi am fi ştiut să o trăim de aceeaşi manieră, probabil că ajungeam la performanţe apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan, potrivit Antena 3.

 

 Evitați toată viața tristețea! „Necazurile înseamnă moartea, boala

De asemenea, profesorul Dulcan a dezvăluit în cadrul podcastului lui Damian Drăghici că, ori de câte ori are un necaz, pune un aplicare un sfat al lui Arsenie Boca, și anume, să spună de 7 ori rugăciunea

„Tatăl nostru”.

„Mă spovedesc frecvent. Când eram tânăr, n-o făceam, ziceam să sunt prea tânăr, până mi s-a spus că e o altă energie. În primul an, n-am sesizat, apoi, cu timpul, am realizat că atunci când plec de la spovedanie parcă plutesc, e o trăire, o energie, nu e o simplă poveste.

Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de 7 ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe deget, de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Evitați toată viața tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boala. Optimismul înseamnă viață. Dumnezeu nu ne vrea triști, ci ca El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare ca acolo, aproape de lumină. Asta înseamnă să speri, să nu disperi”, declarat profesorul Dulcan.

 

„Rugăciunea poate schimba lucruri”

Neurologul Dumitru Constantin Dulcana ținut să sublinieze că e dovedit științific faptul că „rugăciunea poate schimba lucruri”.

„Rugăciunea poate schimba lucruri. Mulți cred, și eu credeam la vremea când nu eram informat, că e o vorbă în vânt. Da, te aude! În America, în Anglia, când cineva din familie are o boală foarte gravă își adună toți membrii și se roagă cu toții.

Un doctor de la Harvard povestește într-o carte cum vine o energie la un muribund al unor oameni care se roagă. Cu cât mai mulți oameni se roagă în același sens, cu atât mai bine. S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficiență cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede. S-au făcut experimente!

Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Rugăciunea nu e cuvânt în vânt! Și să faci un om să râdă și să fie fericit, înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu. Și faceți oamenii fericiți, complimentați-i că așa triști pot fi fără probleme, dar lăudându-i le oferi ceva pozitiv.

https://www.doctorulzilei.ro/evitati-toata-viata-tristetea-dumitru-constantin-dulcan-arsenie-boca-sfatuia-ca-ori-de-cate-ori-vrei-sa-rezolvi-ceva-sa-spui/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Barbat ucis de o secta satanica in Anglia, nimeni nu a reusit sa ii opreasca! In tari monarhice sunt frecvente abuzurile de acest fel, deoarece Casele Regale din trecut practicau asta

Un bărbat din Marea Britanie a fost maltratat și supus la ritualuri sadice de către liderul unui cult. Bărbatul a...

Un homosexual își critică propria comunitate: Suntem lipsiți de dragoste, narcisiști, dependenți de sex

Jason D. Hill, profesor de filosofie la Universitatea De Paul din Chicago, este homosexual. Ceea ce nu l-a împiedicat să...

Îngerii sunt cu noi la masă când noi mâncăm din mâncare cu rugăciune şi mulţumire

Cât de des ne îmbolnăvim numai din aceea că nu ne rugăm înainte de masă şi nu chemăm binecuvântarea lui...

Judecător EXCLUS din magistratură pentru că s-a declarat împotriva adopției copiilor de către cupluri homosexuale

Când unii primesc un supliment de drepturi, altora li se taie din rație. Este noul model de democrație, în care...

Închide