EXCLUSIV. Ce spune Florin Colceag, „antrenorul de genii”, despre efectele cursurilor online: „Vor avea loc depresii, psihoze”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este esențial ca, mai ales în această perioadă, părinții, copiii și profesorii să facă echipă, astfel încât cei de pe băncile școlii să nu rămână cu goluri de nerecuperat.


Invitatul Știrilor Pro TV, profesorul Florin Colceag, cel cunoscut ca fiind „antrenorul de genii”, a vorbit despre școala în pandemie și soluțiile cele mai bune pentru această perioadă.

„Este extrem de complicată situația, pentru că, în primul rând, ei nu mai au repere fundamentale, căldura sufletească pe care ar trebui să o transmită profesorul, care purtând și mască și fiind și online este o fantomă. Problema mare, uriașă este că noi ieșind din mediul online și intrăm automat în mediul virtual. Vedem și noi foarte bine ce se întâmplă. Când am intrat pe frecvențele 4G, care acum se extind la 5G au început să apară devieri comportamentale, copiii stau cu ochii în telefon și își trimit SMS-uri, nu mai comunică unul cu altul”, a spus Colceag.


loading...

Tot el a mai adăugat că lipsa de comunicare se va amplifica și că vor avea loc fenomene profunde și extrem de puternice în timp, precum psihoze masive, depresii, sinucideri și pierderea direcției în viață a copiilor.

„Educația online nu se poate face pe manual, ea se poate face, însă, pe informații și multe exemple care vin de pe internet. Acestea trebuie culese de către părinți. Ele au impact emoțional și cognitiv asupra copiilor, dacă sunt foarte bine alese, ceea ce nu va face niciodată niciun minister, niciun inspectorat sau școală. Dacă nu se implică părinții în filtrarea informațiilor, care trebuie să ajungă la mintea copiilor, atunci nu o face nimeni și ei vor ajunge chiar absolut fără niciun fel de direcție în viață. Este nevoie de apropierea sufletească cu copilul, nu de delegare a creșterii copilului și a evoluției copilului unei instituții care nu mai există.”, a mai spus profesorul.


https://stirileprotv.ro/educatie/exclusiv-ce-spune-florin-colceag-zantrenorul-de-genii-despre-efectele-cursurilor-online-zvor-avea-loc-depresii-psihoze.html

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
CRUCIADA COPIILOR. 2.123.685 de elevi (90%) şi familiile lor le-au dat cu flit anticreştinilor reţelei Soros, în frunte cu “dreptacea” Monica Macovei şi stângaciul Remusică Cernea (ca să nu mai vorbim de barosana Alina Mungiu Pippidi)

BOMBĂ! Iohannis a numit director adjunct la SRI un personaj IMPLICAT în afacerea NATO-trafic de droguri din Columbia | MISTERIOASA FEMEIE DIN AFACEREA EXPLOZIVĂ şi naşii pedofilului american din Iaşi

Parlamentul, în 2016: Aleşii locali condamnaţi definitiv cu suspendare nu îşi pierd funcţiile

Cum voteaza romanii? Rosu sunt comunistii. Albastru: plozii celor rosii, tinerii frumosi si liberi

Loteria romana urmarita penal:prejudiciu de 100 milioane de euro

Închide