Facebook incalca drepturile crestinilor si sustine paginile ateiste care denigreaza crestinismul

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce s-au vaitat ca Facebook le-a inchis paginile ateiste denigratoare, batjocoritoare si penibile care au atins cele mai paroxistice cote ale prostiei, numite Dumnezeu, Sfantul Duh, Iisus si au fost plansi de toata presa romaneasca, in timp ce serialul meu Sosirile e cenzurat din 2008 si nu a preluat nimeni oful meu si al fanilor serialului si nici nu a facut niciun canal media vreun tam-tam pe tema asta desi am depasit de mult cu sute de mii de vizualizari aceste site-uri atee, iata ca libertatea de a raporta aceste pagini de catre crestini nu a fost respectata de catre politica Facebook si paginile isi desfasoara activitatea in continuare.

Puteti urmari sub urmatorul link, interviul luat de catre Lucian Mandruta unui inhibat pe nume Robert, administatorului paginii Dumnezeu care nu mai e inchisa, ca sa va faceti o parere despre gasca care sustine ca americanii au ajuns pe luna, sau clica de adolescenti care se cred mai savanti decat Nikola Tesla, Einstein, Bach, Beethoven, Kepler  si chiar George Bernard Shaw care a fost toata viata ateu ca la batranete sa ajunga un urmas al lui Iisus.  E interesant ca acesti „atei” intervievati habar nu au in ce cred si cum au ajuns pe aceasta planeta si mai au curajul sa si admita ca sarbatoresc si Craciunul si alte sarbatori precrestine. Partea proasta e ca genul acesta de oameni fara spiritualitate influenteaza in mod negativ pe altii, nevenind cu nicio solutie constructiva si nici cu informatii solide si bine documentate din punct de vedere istoric,stiintific si cultural, decat cu modelul de a rade de altii. Libertatea de alegere apartine fiecaruia in final, insa este deranjant cum a sarit mass-media controlata evident de catre masonerie in apararea lor si cum ea nu sare niciodata in apararea micilor pagini independente crestine. Iata ca generatia care a fost pacalita de illuminati prin serialul promovat de catre corporatii, Zeitgeist, care dezvaluie NUMAI minciuni istorice a reusit sa se rupa de la credinta si sa creada in ce? In salvatorul fals, in superman, in anticrist, in extraterestrii, in Obama, in zeii hinduisti, egipteni, sumerieni. Pai bai copii, hai sa va invat eu ceva…un singur D-zeu intrupat in fiu de om e impotriva unui sarpe mutant, acela este Iisus Hristos, restul sunt cu sarpele, balaurul, extraterestri, dragoni, demoni, sau cum vreti voi sa ii numiti. E greu de priceput caci scopul acestor pagini denigratoare este tampirea populatiei, se si vede calitatea indivizilor care sunt abonati sau dau share de pe ele. Insa va invit sa reflectati la urmatoarul aspect: V-ati intrebat vreodata de ce aceste pagini au ce au DOAR cu crestinii, daca ei se autonumesc atei…bun, de ce nu denigreaza si satanismul, masoneria, hinduismul, budismul, new-ageismul, scientology, islamismul?


Robert, creatorul paginii de Facebook „Dumnezeu”, şi bloggeriţa Freija Vanir sunt invitaţii emisiunii „Schimbă vorba”

http://www.gandul.info/magazin/robert-creatorul-paginii-de-facebook-dumnezeu-si-bloggerita-freija-vanir-sunt-invitatii-emisiunii-schimba-vorba-11988901

Urmariti si articolul : Ateismul a devenit o religie acum https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575627112520664&set=a.266541563429222.63824.128123590604354&type=1&theater


SOC! Ateismul a devenit o religie acum. Isi infiinteaza propria biserica, deja au 22 de sedii in orase diferite, vor tine intrunirile duminica ( ceea ce contravine si Bibliei) vor face tot cam aceleasi lucruri ca si crestinii doar ca vor sari peste D-zeu, pana si botezul va fi similar, doar ca il „arunca deoparte pe Iisus”, cei care vor tine cuvantarile vor fi predicatori in blugi roz mulati si mahmuri dupa o betie, modelul e luat dupa comunitatile umaniste de la Harvard, deocamdata religia ateista fara d-zeu e raspandita in Marea Britanie si SUA si ei spera sa fie acceptati ca o religie ca si celalalte… mai multe cititi in acest articol:

http://www.salon.com/2013/09/22/atheism_starts_its_megachurch_is_it_a_religion_now/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...