Facebook va interzice distribuirea de postări care sugerează „naționalismul alb” și „separatismul” pe platformele sale

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigantul Facebook Inc. a anunțat că va interzice distribuirea de postări care sugerează „naționalismul alb” și separatismul pe platformele pe care le gestionează. Decizie luată pe fondul criticilor primite în urma atacului armat din Noua Zeelandă, relatează BBC.
Facebook a transmis că va bloca „lauda, susținerea și reprezentarea naționalismului alb și al separatismului” pe Facebook și Instagram, începând de săptămâna viitoare.
De asemenea, își va îmbunătăți metodele de identificare și blocare a materialelor distribuite de grupările teroriste.
Utilizatorii Facebook care caută termeni ofensatori vor fi redirecționați spre o organizație caritabilă care combate extremismul extrem. Rețeaua socială a fost supusă presiunilor din partea grupurilor umanitare după ce autorul atacurilor armate din moscheile din Noua Zeelandă a distribuit live incidentul pe Facebook.

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.


https://www.activenews.ro/externe/Ce-mai-cenzureaza-Facebook-Gigantul-american-va-interzice-distribuirea-de-postari-care-sugereaza-%E2%80%9Enationalismul-alb-si-%E2%80%9Eseparatismul-pe-platformele-sale-155196

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...