ACTUALIZARE 15.15: Presa americană a publicat imagini cu autorul masacrului din Las Vegas. Stephen Paddock, 64 de ani, era cunoscut polițiștilor. A fost dată publicității și fotografia cu iubita atacatorului din Las Vegas, care e acum căutată. Femeia se numește MariLou Danley și are 62 de ani.
ACTUALIZARE 14:14 Cel puțin 50 de persoane au fost ucise și peste 200 au fost rănite în atacul armat care a avut loc duminică noaptea la Las Vegas, în vestul Statelor Unite, la un festival de muzică country în aer liber, transmite Reuters.
Circumstanțele în care s-a produs atacul rămân neclare, iar motivația suspectului este necunoscută deocamdată. Poliția a menționat că este în căutarea partenerei de viață a atacatorului, o tânără pe nume Marilou Danley
Poliția a mai precizat că suspectul din acest atac care a avut loc pe principala arteră din Las Vegas, în timpul unui concert de muzică country care se desfășura în aer liber în zonă, a fost împușcat.
Poliția a intervenit în forță pe principala arteră din orașul din vestul SUA, după informații privind focuri de armă la hotelul-cazinou Mandala Bay.
Conform presei locale, s-a tras asupra mai multor persoane, printre care și un polițist, în timpul unui concert de muzică country care se desfășura în aer liber în zonă.
„Am auzit pe cineva strigând: LA PĂMÂNT, după care toată lumea s-a pus jos. Eram unii peste alții. Împușcăturile parcă se auzeau din toate părțile. A fost o nebunie totală”, a declarat un martor pentru CNN.
În înregistrări video postate pe rețele de socializare se vedea cum sute de oameni fugeau de la locul atacului.
În unele înregistrări se aud focuri de la ceea ce pare o armă automată.