Familia Bodnariu, s-a intalnit azi prima oara cu toti cei cinci copii simultan. Copii au plans si nu inteleg de ce nu pot sta impreuna cu parintii lor!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

La exact trei luni de când Marius şi Ruth Bodnariu au rămas fără cei cinci copii, a avut loc marea întâlnire dintre părinţi şi copii. Pentru prima dată, întreaga familie s-a reunit şi a petrecut trei ore împreună.

 


După trei luni, Marius şi Ruth Bodnariu au primit permisiunea de a petrece trei ore cu toţi cei cinci copiii ai lor. Întâlnirea a fost una deosebit de emoţionantă şi s-a încheiat în lacrimi, deoarece copiii nu înţeleg de ce nu pot sta împreună cu părinţii lor.

Soţii Bodnariu se luptă în continuare în instanţă cu Barnevernet şi speră să-şi recupereze copiii cât mai repede.


Într-un comunicat emis după întâlnirea dintre soţii Bodnariu şi copii, se precizează că Marius şi Ruth au, în paralel, două procese: unul prin care contestă decizia Barnevernet de a lua copiii din familia şi unul în care contestă decizia instituţiei de decădere din drepturile părinteşti.

“Dar, 16 Februarie a fost o zi importantă, o zi de bucurie amestecată cu tristețe și durere. Bucurie pentru că, pentru prima oară în trei luni, Marius și Ruth s-au întâlnit cu toți cei cinci copii simultan. A fost bucurie mare, fiecare avea ceva de zis: Naomi a vorbit tot timpul; Ioan, băiețelul de doi ani a mai învățat câteva cuvinte si, bineînțeles că avea și el ceva de zis. Bebelușul Ezekiel a fost mai bucuros ca niciodată. Naomi a ținut să precizeze ceea ce și Eliana a spus la una din întâlnirile precedente: că mama surogat este cea care le-a răpit.


Au povestit, s-au jucat, apoi s-au asezat să servească masa, dar înainte s-au rugat și au cântat o rugaciune-cântecel, pe care copii o cântau de fiecare dată înainte de masă. (…)

Părinții se pregătesc pentru procesul în instanță, în care contestă decizia prin care le-au fost luați copiii, dar în același timp se pregătesc și pentru procesul administrativ prin care Barnevernet vrea să-i decadă din drepturile parentale, și asta pentru că nu vor sa recunoască acuzațiile mincinoase care li se impută. Pentru acest proces este esențială participarea unui psiholog autorizat, a cărui evaluare și concluzii contează foarte mult în luarea deciziei de către curtea regională.

Este tot mai clar, în pofida zâmbetelor oficiale prin care ni se spune că se caută binele familiei și interesul superior al copilului, că scopul Barnevernet este să ia copiii definitiv, așa cum s-a întâmplat familiei Nan. Nici măcar o clipă nu le-a trecut prin cap să ajute familia – dacă să zicem că ar fi fost vreo problemă – ci ei vor copiii, indiferent de dorința copiilor, acesta este interesul superior al Barnevernet!”, se arată în comunicatul precizat.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/familia-bodnariu-din-nou-impreuna-cu-toti-cei-cinci-copii-cum-a-decurs-marea-intalnire-1294089

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …

In era IOHANESCIANA si CIOLOSIANA:|O mare actrita disperata: Mor de foame, n-am nici bani de pâine

Piramide timp si spatiu, cunostinele oculte ale egiptenilor (VIDEO)

Zoe Ceausescu, o somitate in matematica, a fost lichidata de masoni ca si Nicu

Despre SPALAREA PE CREIER, cum se practica si cum sa te feresti VIDEO

Închide