Familia Regala a inceput lupta pentru parale, gata cu vorbele frumoase despre Centenar, poporul roman, Basarabia

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Frumoase vorbe am mai auzit noi din gura principesei Margareta despre Centenar, despre Basarabia si despre iubirea fata de popor. Din nefericire, faptele contrazic total eleganta abureala a Femiliei Regale.

 

Probabil suparati ca Legea Casei Regale, prin care cuplul Duda-Margareta urmau sa mai suga bani grei pentru un trai de vis, a fost data de pamant, cei doi s-au gandit sa ii arate pisica statului roman. Si, desigur, sa mai jepcuiasca niste parale. Mai precis, mai mult de un milon de lei. Noi.


Codrul, frate cu Duda

Familia regala cere statului roman despagubiri de peste un milion de lei pentru padurile din zone de protectie pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul termen a fost fixat pentru data de 2 mai a acestui an. Procesul a fost deschis de Majestatea sa Regele Mihai si este continuat acum de mostenitoarele sale, principesele Margareta, Elena, Sofia si Maria. Care iubesc poporul roman de nu mai pot, dar i-ar lua toate economiile ca s-o duca ele ca-n Rai. Pai, daca nu mai puteti de iubire de neam, renuntati la procesele astea de inavutire si lasati codrii sa ramana ce au fost mereu: fratii romanului, nu ai Familiei Regale!


Parale, parale

Obiectul proceselor este acordarea unor compensatii financiare de catre statul roman pentru produsele de masa lemnoasa pe care reprezentantii Casei Regale, in calitate de proprietari, nu le pot recolta de pe cele aproape 1300 de hectare de padure din judetul Arad, de pe domeniul de la Savarsin. Statul roman acorda despagubiri in aceste situatii, pe baza unei hotarari de Guvern din iunie 2017. Nu este singura zona in care Casa Regala nu poate exploata padurea, suprafete similare mai sunt in judetele Brasov si Prahova. Deci, ar fi de asteptat noi si noi procese prin care cuplul Duda –Margareta isi va manifesta dragostea si respectul pentru poporul din mijlocul caruia au izvorat. Probabil, acum, Regele Mihai se zvarcoleste in coparseu.

Cititi mai mult: http://www.national.ro/news/familia-regala-a-inceput-lupta-pentru-parale-619662.html/#ixzz5Bkds3iQS
enational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Viziunile Staretului rus Antonie.. TREPTELE SCARII SPRE ANTIHRIST. CAPCANA SISTEMULUI DE DEPENDENTE. LACOMIA SI ATASAMENTUL PENTRU BUNURI MATERIALE

Ce dovezi mai vreti romanasilor: regele MIHAI este pe lista celor 300 care vor sa instaureze NOUA ORDINE MONDIALA!!!

Previziunile, cartile illuminati arata ca Donald Trump va fi asasinat ca si Kennedy de catre masonerie. Intrebarea e cand?

Profetiile despre România si salvatorul fals (anticrist) ale yoghinului indian Gupta Swami

Stefan Andrei la 80 de ani. Petre Roman e un mare mincinos. Nu Ceausescu l-a ucis pe generalul-maior al Armatei Rosii Walter Roman

Închide