Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru ca nu poate baga drujba in padure. Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum intelegeti legatura Casei Regale cu legea PSD de exploatare a zonelor protejate?

Familia regală cere statului român despăgubiri de peste un milion de lei pentru pădurile din zone de protecţie pe care nu le poate exploata. Un proces este pe rol la Curtea de Apel Oradea, iar primul termen a fost fixat pentru data de 2 mai a acestui an.


principesa margareta regina fb
FOTO: Facebook. Familia Regală a României

Procesul a fost deschis de Majestatea sa Regele Mihai şi este continuat acum de moştenitoarele sale, principesele Margareta, Elena, Sofia şi Maria.

Obiectul este acordarea unor compensaţii financiare de către statul român pentru produsele de masă lemnoasă pe care reprezentanţii Casei Regale, în calitate de proprietari, nu le pot recolta de pe cele aproape 1300 de hectare de pădure din judetul Arad, de pe domeniul de la Săvârşin.


Statul român acordă despăgubiri în aceste situaţii, pe baza unei hotărâri de Guvern din iunie 2017. Nu este singura zonă în care Casa Regală nu poate exploata pădurea, suprafeţe similare mai sunt în judeţele Braşov şi Prahova.

Procesul care are obiect pădurea din Săvârşin trebuia să înceapă la Tribunalul Bihor, care însă şi-a declinat competenţa de soluţionare în favoarea Curţii de Apel Oradea.

Primul termen al procesului din reprezentaţii Casei Regale, ministerul Apelor şi Pădurilor şi Garda Forestieră Bihor este fixat pe 2 mai.

Redactor: Bogdan Băcilă

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/familia-regala-proces-la-curtea-de-apel-din-oradea-urmasii-regelui-mihai-cer-statului-un-milion-de-lei-904063

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...