Fața NEVĂZUTĂ a homosexualității: un tânăr din București a avut relații cu peste 100 de bărbați într-un an în timp ce era bolnav de SIDA. Detalii șocante despre stilul de viață gay

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un bărbat homosexual, care a întreținut relații sexuale cu peste 100 de alți bărbați, a descoperit că este bolnav de SIDA. Doctorii de la Institutul “Matei Balș” susțin că e suficient ca doar 2 persoane din cele 100 să fie infectate pentru a se declanșa o adevărată epidemie.

Cel care a făcut dezvăluirea este unul din partenerii respectivului. Valentin, pe numele său, a prezentat modul în care homosexualii își găsesc partenerii pentru orgii sexuale: există o aplicație în care se determină ce posibil partener se află în apropiere, se trimite un mesaj cu textul “Vrei acum?” și respectivii se întâlnesc.


Valentin a mai spus că se consumau și 70 de pastile de viagra într-o lună, alături de “alte substanțe care nu se pot spune”.

Acesta a mai spus că împreună cu partenerul său participau la petreceri sexuale, aproape în fiecare seară. “Se renunța aproape total la ideea de prezervativ”, a afirmat Valentin la Antena 1. Tânărul a precizat că a aflat întâmplător că partenerul său era bolnav. Poliția a deschis o anchetă.


Statisticile arată că 15% dintre membrii comunității homosexuale sunt seropozitivi, mai mult decât orice altă comunitate din România.

Pentru a vedea imagini cu declarațiile lui Valentin faceți click aici.

https://www.activenews.ro/stiri-social/Fata-NEVAZUTA-a-homosexualitatii-un-tanar-din-Bucuresti-a-avut-relatii-cu-peste-100-de-barbati-intr-un-an-in-timp-ce-era-bolnav-de-SIDA.-Detalii-socante-despre-stilul-de-viata-gay-102790

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...