FBI: „Am gasit CARNE DE OM in produsele de la McDonald’s” Descoperirea care CUTREMURĂ planeta! O fi adevarat?

Distribuie!by Un scandal de proporţii zguduie din temelii celebrul lant de restaurante fast-food McDonald. Nu stim cat de adevarat e, cert este ca circula de ceva vreme pe internet pe diverse pagini cum ar fi: https://www.voceavalcii.ro/23341-soc-carne-de-om-descoperita-la-mcdonald-s.html Iata ce descriu aceste site-uri: De-a lungul timpului, sute de clienţi s-au arătat nemulţumiţi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un scandal de proporţii zguduie din temelii celebrul lant de restaurante fast-food McDonald. Nu stim cat de adevarat e, cert este ca circula de ceva vreme pe internet pe diverse pagini cum ar fi: https://www.voceavalcii.ro/23341-soc-carne-de-om-descoperita-la-mcdonald-s.html

Iata ce descriu aceste site-uri:


De-a lungul timpului, sute de clienţi s-au arătat nemulţumiţi de mâncarea de la McDonald’s, dar ultimul scandal le întrece pe toate.

Un bărbat a fost înregistrat în timp ce susţine ferm că în preparatele servite clienţilor s-ar afla carne de om. Mai exact, în carnea de vită s-ar strecura şi carne umană, scrie dailybuzzlive.com.

După ce au auzit aceste zvonuri, anchetatorii s-au deplasat imediat la o fabrică din Oklahoma, unde au rămas şocaţi de ceea ce au găsit: în frigidere se afla carne de om şi de cal.

De asemenea, carne de om a fost găsită şi în câteva camioane care livrau chiftele către McDonald’s.

În urma acestei descoperiri, au fost anchetate mai multe restaurante de tip fast-food din Oklahoma şi în 90% dintre ele s-a găsit carne de om.

Agentul FBI Lloyd Harrison, care a contribuit la anchetă, a făcut dezvăluiri şi mai şocante. „Cea mai proastă parte e că acea carne este de copii. Organele umane au fost găsite în mai multe fabrici şi erau prea mici pentru a fi considerate de adult. Este într-adevăr îngrozitor”, a declarat acesta, precizând că ancheta în acest caz este în plină desfăşurare.

SURSE:

 

http://www.click.ro/


Carne de om, găsită la McDonald’s. Descoperirea care te va şoca

FBI: „Am gasit CARNE DE OM in produsele de la McDonald’s” Descoperirea care CUTREMURĂ planeta!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite