Festival cu buget de 9 mil. euro pentru generatia #rezist care dintr-o data nu mai vrea spitale, scoli, gradinite, drumuri asfaltate, cand vine vorba de alcool, droguri si tigari

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Generatia „rezist” nu mai protesteaza ca se investesc 9 milioane de Euro intr-o scena, pentru organizarea unui eveniment unde alcoolul, drogurile, tigarile si „Distractia” e in prim plan. Cu banii acestia se putea renova o aripa a unui spital, se puteau construi gradinite scoli, se putea asfalta un drum din Moldova, unde copii merg la scoala kilometri pe jos in noroi. Pai e corect ca nu se organizeaza proteste impotriva acestor evenimente, in care se investesc milioane de Euro, intr-o tara atat de saraca precum Romania? Iata cum expune mass-media aservita fake news investitia:

 

 

Timp de trei zile, pe zeci de hectare de teren de lângă municipiul Iaşi va avea avea loc prima ediţie a Festivalului Afterhills. Pe cele patru scene ridicate pe câmp vor urca 101 artişti, printre care ATB, Bob Sinclair, John Newman, Morcheeba şi W&W.


Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru festivalul de muzică şi artă Afterhills, care va avea loc în perioada 23-25 iunie, la Iaşi. Deşi aflat la prima ediţie, organizatorii anunţă un eveniment de amploare. Pe lângă cele 101 trupe, echipa de organizare ridică în aceste zile un adevărat oraş în jurul a patru scene, dintre care una mobilă.

„Am anunţat pentru început 50 de artişti şi trei scene mari, iar acum am ajuns la 101 artişti şi patru scene mari. S-au împărţit aceste nume pe fiecare zi, fiind foarte multe momente de entertainment şi surprize, pentru toate categoriile de vârstă. Practic, de la intrarea în festival, de dimineaţă, participanţii vor avea ce face. La orice oră se vor întâmpla ceva aici“, a declarat Ovidiu Biber, managerul festivalului.


Astfel, vor fi organizate activităţi pentur familii, pe timpul zilei, iar seara scenele vor capta atenţia festivalierilor. În fiecare seară sunt anunţate trupe importate. Dacă vineri sunt pe afiş Morcheeba şi Bob Sinclar, sâmbătă cel mai aşteptat artist este John Newman, iar duminică- ATB. Aceştia vor susţine concerte pe scena principală, denumită de organizatori „Monstrul“.

Este vorba despre o scenă de 70 metri pe 18 înălţime, cea mai mare care s-a construit vreodată în Nord-Estul României. Este impresionantă prin construcţia şi arhitectura ei, ziua va arata într-un fel, iar noaptea va arăta total diferit. Este scena pe care vor urca artiştii mari şi care va crea impresia că se dezintegrează sau că dansează împreună cu publicul”, a mai spus managerul festivalului. Pe lângă muzică, participanţii se vor bucura şi de artă plastică. În acest sens, sunt pregătite zeci de lucrări ce vor fi expuse în zona de artă, însă vor fi realizate lucrări şi pe durata desfăşurării festivalului. „Fiind un oraş al artei, bineînţeles că nu putem să omitem acest aspect. Pe toată perioada festivalului, va fi un cort al expoziţiei, unde vor fi tot felul de expoziţii de pictură sau sculptură. Vor fi, de asemenea, workshopuri şi ateliere pentru toţi festivalierii”, a afirmat Victor Mandric, unul dintre organizatori. Totodată, pe dealul de la Miroslava vor fi montate şi litere care să formeze numele festivalului. În zonă este amenajată şi o zonă de camping, acolo unde familiile pot veni cu corturile, iar accesul este 15 lei de persoană, pentru cele trei zile. Biletele de o zi costă 99 de lei, iar un abonament pentru cele trei zile ajunge la aproape 250 de lei. Cei care vor să ajungă în zona de distracţie, trebuie să ţină cont că accesul se face prin zona şoselei de centură, iar posesorii de autoturisme au la dispoziţie  peste 4.000 de locuri de parcare. „Calea de acces către festival va fi doar pe şoseaua de centură dinspre Miroslava. Cei care vin dinspre Iaşi vor trebui să vină până la sensul giratoriu de la Metro şi să facă stânga, apoi la intrarea în Uricani o să mai fie încă un sens giratoriu, care va duce la festival. Oricum, vor fi indicatoare peste tot. Prin centrul comercial învecinat nu se va face acces”, a completat Ovidiu Biber. Cei care vor alege să folosească transportul în comun vor avea la dispoziţie mai multe autobuze, care vor circula din 30 în 30 de minute, până în poarta festivalului, şi vor pleca din Tudor Vladimirescu, Centru şi Copou. Autobuzele sunt directe. Bugetul festivalului anunţat de organizatori este de circa două milioane de euro, iar aceştia speră ca evenimentul să devină profitabil de la ediţiile viitoare.

Citeste mai mult: adev.ro/orxmgr

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...