Fii patriot şi distribuie dacă bănuieşti că Iohannis face jocurile străinilor

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bătălia pentru Codul Silvic a tras un semnal de alarmă. Dacă preşedintele României face jocul unor forţe economice străine ?

 

Când Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal, au apărut alte suspiciuni, de data aceasta mult mai intemeiate.


 

Pe pagina sa de Facebook, avocatul Gheorghe Piperea explică de ce firmelor străine le convine TVA mare şi nu le pasă de un impozit mare pe dividende:

 

“Multinaţionale nu plătesc nici impozit pe profit, nici impozit pe dividende şi nici macar TVA. Dacă nu există profit, ci pierderi, atunci compania nu plăteste nici impozit pe profit, nici impozit pe dividende. Iar în privinţa TVA, e bine de ştiut că băncile, locale sau mutinaţionale, oricum, sunt scutite expres de TVA pentru operaţiunile lor principale (atragere de depozite şi plasare de împrumuturi).


 

Pe de altă parte, întrucât TVA-ul pentru mărfuri exportate în spaţiul UE este zero, dar exportatorul are drept de deducere a TVA-ului aferent propriilor cumpărături din ţară, TVA-ul deductibil este rambursat exportatorului de către stat, ceea ce îi face pe exportatorii în UE, mai ales pe cei care efectuează operaţiuni intragrup, şi mai „competitivi”, căci nu numai că nu aplică TVA mărfurilor şi serviciilor pe care le exportă, dar mai şi primesc înapoi TVA-ul aferent mărfurilor şi serviciilor pe care le cumpară din ţară”.
Aşa stând lucrurile, privim conflictul din jurul Codului Fiscal cu alţi ochi.

 

Firmelor străine şi mai ales multinaţionalelor le convin TVA mare şi impozit pe dividende mare pentru că taxa o eludează, dividente nu iau, în schimb investitorii români sunt distruşi permanent.

 

Fii patriot şi distribuie dacă aceste argumente te fac să bănuieşti că Iohannis face jocurile străinilor !

http://www.criterii.ro/index.php/en/national/13923-fii-patriot-si-distribuie-daca-banuiesti-ca-iohannis-face-jocurile-strainilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...