Fiul lui Liviu Dragnea intra in afaceri in Bucuresti, sustinut de ”prietenul lui tati”| doar ei au noroc sa nu fie angajati?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, implicat în afaceri cu creșterea porcilor și cu pantofi de lux și retras recent din business-ul cu restaurante, lansează o nouă afacere, intrând pe piața imobiliară.

Potrivit profit.ro, împreună cu Ilie Dragne, administratorul fermei Salcia din Teleorman, fiul liderului PSD a înființat o firmă, cu sediul social în București, care se va ocupa cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.


Valentin Dragnea controlează ferma Salcia, la care procurorii DNA au efectuat, în vara anului trecut, percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. În același timp, el este implicat, prin această firmă, și în afacerea cu pantofi de lux marca Ștefan Burdea.

În primăvară, Valentin Dragnea s-a retras din acționariatul firmei Briza Dunării Events din Teleorman, care operează restaurantul cu plajă Briza Dunării, deschis în urmă cu patru ani în apropiere de Turnu Măgurele, pe malul Dunării.


Fiul lui Liviu Dragnea intra in afaceri in Bucuresti, sustinut de ”prietenul lui tati”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI! În auxiliarele de clasa 1 dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab. UPDATE: Auxiliarul prezentat NU este avizat de minister!

Atacul împotriva naţiei române, a obiceiurilor strămoşeşti şi a „elementelor de identificare” valabile de mii de ani continuă. Unii îl...

Plantele care te scapa de pietre la rinichi

 Litiaza renală este cea mai frecventă afecţiune a aparatului urinar, caracterizată prin prezenţa la nivelul rinichilor sau a tractului urinar...

Tractorul Brașov – uzina care DERANJA la nivel MONDIAL-fabrica care aducea 25% din veniturile Romaniei-CAT ar fi valorat astazi la BURSA!

In 1990 modelul de tractor ar fi fost foarte modern, aparatura care a fost adusa pentru modernizare a fost dusa...

Leguma care omoară bacteria Helicobacter Pylori, cea care cauzeaza ULCERELE!

Broccoli este o leguma din familia cruciferelor ce se utilizeaza foarte des in alimentatie. Are o valoare nutritiva si alimentara...

Închide