Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București

Distribuie!by Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu gay din Marea Britanie, a intrat în greva foamei. Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei. Copii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Florin Barbu, românul care a rămas fără copii după ce au fost dați spre adopție unui cuplu gay din Marea Britanie, a intrat în greva foamei. Protestul său se desfășoară în București, în fața Ambasadei Angliei.

Copii au fost luați de statul englez din cauza certurilor dintre părinți și au fost dați spre adopție unui cuplu gay. În această primăvară, CEDO a refuzat punerea pe rol a unei sesizări a lui Florin Barbu.

Pe 18 iunie, Barbu a intrat în greva foamei. Luni, el a fost vizitat de deputații Doru Coliu și Constantin Codreanu, care s-au implicat și în încercarea de rezolvare a cazului doctoriței Camelia Smicală.


Deputatul Coliu a spus: ” Încă o dată statul român demonstrează că nu își apără cetățenii din Diaspora! În tîmp ce ei se bat pe ciolan, astfel de oameni trăiesc adevărate drame. În acest caz nu mă interesează dacă este sau nu vinovat domnul Florin Barbu, ci faptul că Statul Român nu îi recuperează pe cei doi copii și să îi dea spre adopție rudelor sau unei familii de români și nu unei perechi de homosexuali din Marea Britanie!”

http://www.activenews.ro/stiri-social/Florin-Barbu-tatal-copiilor-dati-de-englezi-unui-cuplu-gay-face-greva-foamei-in-fata-ambasadei-Marii-Britanii-din-Bucuresti-144092
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Citește mai multe:
Gustavo Dudamel, dirijorul Filarmonicii din Viena, a ajuns geniu datorita sistemului venezuelean El Sistema, care impunea ore de muzica obligatorii in scoli si in timpul liber

Vedea-te-aș cum îi refuzi grațierea nevestei ( care a folosit acte false pentru a pune mana pe o casa), domnule președinte !

Discursul emotionant a lui J. F. Kennedy pentru care a fost asasinat de catre illuminati

Dealungul istoriei Împăratul Japoniei a considerat că există numai doi români care să merite recunoașterea Castei Samurailor și a rangului imperial de Hatamoto, stiți cine au fost?

De la coda vacii și veceu în curte, direct la bloc. Vedere aeriană din Galați, 1974.

Închide