FORBES: OMS pune la îndoială eficiența măsurilor de lockdown pe care le-a recomandat la începutul pandemiei

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Măsurile de lockdown au fost folosite la nivel global pentru a controla coronavirusul, însă acum un oficial al OMS pune la îndoială succesul lor.

 


Organizația Mondială a Sănătății renunță la poziția inițială cu privire la abordarea pandemiei de coronavirus, după ce a cerut liderilor mondiali să nu mai blocheze țările și economiile lor.

„Încetați să mai folosiți blocajele ca metodă principală de control a coronavirusului!“, a declarat recent dr. David Nabarro, un oficial britanic al OMS, într-un mesaj adresat liderilor europeni. „Noi, în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, nu susținem blocarea ca mijloc principal de control al acestui virus”, a declarat dr. Nabarro pentru The Spectator, citat de News.com.au.


Măsurile de lockdown dublează sărăcia mondială 

Omenirea ar trebui să învețe să supraviețuiască într-o lume în care există coronavirus. Ar trebui cu toții să învățăm să co-existăm. În opinia oficialului, măsurile de lockdown i-au făcut pe oamenii săraci să fie mai săraci, estimările arătând că până anul viitor vom asista la o dublare a sărăciei mondiale.

Dr. Nabarro pledează pentru o nouă abordare în lupta împotriva virusului. De altfel, mai mulți experți în sănătate din întreaga lume s-au reunit zilele trecute solicitând încetarea măsurilor de carantinare. Ei au creat o petiție, numită Declarația Great Barrington, prin care afirmă că blocajele provoacă „daune ireparabile”.


loading...

Petiție împotriva măsurile de lockdown 

„În calitate de epidemiologi ai bolilor infecțioase și oameni de știință cu specializare pe sănătatea publică, suntem foarte îngrijorați în legătură cu impactul nociv pe care actualele politici COVID-19 îl au asupra sănătății fizice și psihice. Recomandăm o abordare pe care o numim Protecție Concentrată.

Politicile curente de carantinare produc efecte devastatoare asupra sănătății publice, atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Rezultatele (și ne limităm aici la doar câteva) includ rate mai mici de vaccinare a copiilor, înrăutățirea situației bolilor cardiovasculare, testări mai puține pentru depistarea cancerului și un declin al sănătății mintale – toate ducând la o mortalitate în exces în anii următori, cei din clasa muncitoare și cei tineri fiind afectați cel mai grav. Ținerea elevilor și studenților în afara școlilor este o mare nedreptate.

Continuarea acestor măsuri până când apare un vaccin va provoca daune iremediabile, iar cei care sunt mai puțin privilegiați vor suferi disproporționat de mult, se arată în petiție.

Petiția fost scrisă de Sunetra Gupta de la Universitatea din Oxford, Jay Bhattacharya de la Universitatea Stanford și Martin Kulldorff de la Universitatea Harvard. Aceasta a strâns până în prezent 12.000 de semnături.

Oficialul OMS recomandă, mai degrabă,  măsurile locale de izolare, acestea fiind mai eficiente și țintind direct focarele de coronavirus din comunități.

https://www.forbes.ro/oms-pune-la-indoiala-eficienta-masurile-de-lockdown-pe-care-le-recomandat-la-inceputul-pandemiei-187221?mc_cid=0f8602d3e5

Citiți și...

ANTICRISTUL: prezentat ca MESIA de Alice Bailey, Aryana Havah, Djwahl Khul, F. Horvath
Familia Șărămăt: la noi au intrat mascații să ia un copil parcă eram cei mai mari infractori și aici, unde au fost criminali, nu au putut să intre
Membru în Comisia de Control a SRI: MOARTEA LUI CONDREA A FOST REGIZATĂ
Alpinistii si ghizii montani au fost restrictionati pe anumite trasee din Bucegi. Ce se ascunde de fapt?
VADIM striga de mult prin televiziunile corupte despre LIVIU MIHAIU ca a luat bani de la Vantu si Patriciu, dar nu il credea nimeni
Ce dovezi mai vreti? SOROS recunoaște cinstit intr-un interviu că finanțează MULTĂ LUME prin România, incepand de la sefi de stat, prim- ministri pana la cei de jos!
Mod de construire a unei bobine Tesla pentru a transmite energie electrica fara fire ! In 1881, Tesla le-a demonstrat, in arena din New York, Madison Square Garden, ca poate dirija o barca cu motor fara intermediul firelor, iar oamenii au ras de el, insa dupa ce a reusit acestia l-au acuzat de vrajitorie !
Dosarul penal care arunca-n aer presa romaneasca. 700 de ziaristi sunt cercetati de procurori
YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria
Parintele Sarbu:La Judecata vom merge cu totii, de mana si vom fi intrebati ce am facut pentru cel de alaturi. Vom fi judecati nu atat pentru raul pe care l-am facut, cat pentru binele pe care am neglijat sa-l facem
Olivia Steer- concluzie dupa ce o fetita a murit din cauza ca "nu ar fi fost vaccinata". Cauza reala sunt INFECTIILE INTRASPITALICESTI nu ce minte mass-media oficiala!!!!
Presa din România, vârf de lance al corupției endemice. Cum a furat Dan Andronic 136 milioane de euro în timp ce îi lua interviu șefului SRI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Clubul de la Roma – organizatia care conduce lumea catre Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial

Masonul Tudose, alta sluga masonica pro-vaccin, in loc sa se ocupe de problemele reale ale tarii, spitale mizerabile care omoara pacientii cu virusi, depopulare, salarii mici, invatamant, agricultura, emigrare!!

Statul român, în genunchi: după eşecul Bechtel, SRI l-a „pierdut” şi pe Ghiţă | OPINIE

Vlad Tepes era var cu Stefan cel Mare iar fratele sau Radu era homosexual

Masina pe care poti sa o conduci 100 de ani fara sa o alimentezi! TORIUL în loc de combustibilul tradițional, si doar 8 grame de ulei …

Închide