Fost gangster din organizația mafiotă japoneză Yakuza predică astăzi Cuvântul lui Dumnezeu (Video)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Un fost membru al celebrei organizatii mafiote „Yakuza” care L-a acceptat pe Hristos ca Mantuitor a devenit pastor, iar astazi predica membrilor acestei bande, pentru a-i castiga de partea lui Iisus.
Inainte eram dusmani, in bande rivale si ne impuscam unii pe alti. Acum ne inchinam aceluiasi Dumnezeu”, exclama pastorul Shindo de la amvon, relateaza CNN, preluat de Actualidad Cristiana.
Fostul gangster, in varsta de 44 de ani, este acum un om fericit si se bucura de viata, desi isi aduce aminte de trecutul intunecat prin care a trecut si pe care-l impartaseste cu membrii congregatiei sale de aproximativ 100 de persoane.
Ca si cei mai multi membri pe care-i pastoreste, Shindo era doar un adolescent atunci cand s-a alaturat temutei bande japoneze Yakuza. Shindo avea 17 ani cand a facut acest pas: „Eram un copil. Nu stiam prea multe despre aceasta banda, dar admiram Yakuza. Am vazut apoi cum oamenii mureau in luptele pentru putere. Un tip care consuma droguri cu mine a murit intoxicat. Am vazut de asemenea sinucideri si oameni injunghiati. Am vazut multe decese”, spune Shindo, al carui trup poarta cicatricele vechii sale vieti.


Pieptul si bratele sale sunt acoperite cu tatuaje complicate, cu simboluri care indica calitatea de membru al mafiei din Japonia. Adesea pastorul isi scoate camasa atunci cand boteaza alti membri ai bandei care au la randul lor tatuaje.
In perioada vietii cand a facut parte din banda, Shindo a devenit dependent de metamfetamina. Conducand sub influenta drogurilor, odata a lovit masina sefului sau… El arata degetul mic, care i-a fost taiat cu o dalta, intr-un ritual al Yakuza, pentru a plati greseala pe care a facut-o.
Shindo a fost arestat de sapte ori. Cand avea 32 de ani, a fost excomunicat din Yakuza, dupa ce a petrecut aproape 10 ani la inchisoare. El spune ca L-a intalnit pe Dumnezeu citind Biblia in timpul cat a stat inchis.
Dupa ce a fost eliberat din inchisoare a studiat teologia si a devenit pastor. Astazi, Shindo conduce o adunare in orasul sau care creste constant.
O multime de oameni care provin din medii diferite vin aici. Oameni singuri, oameni ajunsi in faliment si dispretuiti de societatea japoneza, etc. Vin de asemenea parintii care au copii disparuti si cei ai caror copii se afla in inchisoare, sau care au fost abandonati dupa ce au petrecut mult timp in inchisoare. Acesta este un loc pentru fiecare de a-si schimba in bine viata”, a concluzionat Shindo.
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/03/fost-gangster-din-organizatia-mafiota.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...