Fost șef al SIE: Regele Mihai a beneficiat de o rentă din partea regimului comunist. Moștenitorul Casei Regale este statul român

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Despre cum si-a negociat regele Mihai plecarea din tara cititi aici:1
Traseul Regelui Mihai I, după abdicarea din 1947, a fost subiect de controversă între fanii și contestatarii fostului monarh. Astfel, unul din subiectele „fierbinți” de pe această agendă este chestiunea unei eventuale rente financiare primite din partea statului comunist, pe perioada exilului său.
Detractorii Regelui au spus că acesta, a făcut, astfel, o pactizare rușinoasă cu regimul comunist.
În acest sens, fostul director al Serviciului de Informații Externe, Ioan Talpeș, a spus fără ocolișuri, că într-adevăr Regele Mihai I a primit o sumă de bani de la statul comunist.
Moștenitorul Casei Regale este statul român, întotdeauna a fost așa. Casa Regală ( a României -n.r.) o putem inventa și o putem duce mai departe cu oricine. Parlamentul este decisiv în această chestiune și poporul, prin vot.
„A existat așa ceva, am cunoscut și oamenii care trebuiau să tranfere banii respectivi. Nu era o sumă mare, era absolut normal să aibe așa ceva. I se luaseră bunurile personale și deci era o chestiune de eleganță”, a spus Talpeș la emisiunea „Amintiri din Viitor” de la Prima TV.
Tot legat de Regele I, Talpeș a mai afirmat că fostul monarh a greșit atunci când a semnat Tratatul de Pace de la Paris din 1947, atunci când România a fost considerată țară învinsă în urma celui de-al doilea război mondial.
„Dacă nu semna tratatul de pace din 1947, Regele Mihai ar fi venit pe cai albi în 1989”, a declarat fostul director al SIE.
http://www.activenews.ro/cultura-istorie/Fost-sef-al-SIE-Regele-Mihai-a-beneficiat-de-o-renta-din-partea-regimului-comunist.-Mostenitorul-Casei-Regale-este-statul-roman-114688

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Mafia afiselor electorale din Brasov ataca si cel mai mic chiosc|Cum functioneaza!

Nu o sa va vina sa credeti ce mi s-a intamplat azi! Bine nu mie ci mamei mele … Mai...

Pr. Pantelimon, Mănăstirea Oașa: ”De ce suferințele din dragoste sunt unele dintre cele mai dureroase?”5

Daca Dumnezeu iti trimite dragostea, nu inseamna ca-ti da de-a gata si o mare iubire. Dragostea e doar o arvuna...

A IMPRASTIAT BICARBONAT DE SODIU PRIN GRADINA…EFECTUL ESTE UIMITOR!

Va intreb ceva....Ati auzit de bicarbonatul de sodiu? Sunt sigur ca marea majoritate cunoaste beneficiile acestui ingredient in bucatarie, insa...

Un profesor din Franța a fost SUSPENDAT pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie

După legea votată de Adunarea Națională, prin care site-urile pro viață au fost scoase în afara legii, un incident aduce...

Închide