Fosta adepta a unui cult satanic, convertita la crestinism: Haloween-ul este una dintre marile manifestari dedicate diavolului (Video)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O fosta adepta a unui cult satanic a declarat ca asa zisa sarbatoare de Halloween este una dintre marile manifestari dedicate lui Satan si a adus detalii terifiante despre aceasta celebrare.

Femeia care a fost cufundat in bezna lumii ocultiste, a facut parte din biserica satanica din San Francisco, mentioneaza acontecercristiano.


Ea sustine ca in lume, in anumite locuri, pe data de 31 octombrie au loc sacrificii umane, pentru celebrarea „sarbatorii Halloween”.

„Halloween nu este o distractie pentru copii, pentru ca acestia sa se amuze. Este o manifestare satanica, desfasurata in onoarea printului intunericului”, a spus ea.


„Cei mai multi oameni nu cunosc partea intunecata a ceea ce inseamna Halloween. Altii considera celebrarea ca o simpla distractie. Oamenii mor spiritual din lipsa cunostintelor referitoare la Halloween”, a concluzionat femeia.

Ea a facut inchisoare pentru uciderea sotului. In inchisoare a intalnit mesajul evanghelic, in urma caruia L-a acceptat pe Hristos in viata ei, lucru care i-a adus pacea interioara si iubirea de semeni.

http://afirmativ.com/2015/10/28/fosta-adepta-a-unui-cult-satanic-convertita-la-crestinism-haloween-ul-este-una-dintre-marile-manifestari-dedicate-diavolului-video/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...