(FOTO) Cel mai iubit preşedinte din lume își încheie mandatul

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Preşedintele Uruguayului, Jose Mujica, prezentat adesea drept „cel mai sărac” preşedinte din lume, a ajuns la capătul mandatului său de cinci ani. Este singurul preşedinte care trăiește în condiții extrem de modeste, greu de imaginat pentru un om cu funcția sa.

José Mujica a renunțat la casa de lux pe care statul o oferă liderilor și a optat pentru o fermă a soției sale din afara capitalei Montevideo.

Preşedintele Uruguayului mai este cunoscut pentru faptul că a refuzat oferta de 1 milion de dolari a unui şeic care vroia să-i cumpere maşina, o rablă locală veche de 40 de ani.47648598789-si_77376200


Cuplul prezidențial duce o viață foarte simplă: își cultivă pământul singuri și cresc animale. Singurul lucru care sugerează că în ferma veche stă o personalitate este echipajul de ofițeri care păzește împrejurimile.

Președintele donează în scopuri caritabile aproape tot salariul său, echivalentul a 12 mii de dolari și a primit eticheta de „cel mai sărac președinte din lume”.
1hidwuru_20583200_85718300
José Mujica trăieşte asemenea majorităţii pentru că majoritatea poporului a fost cea care l-a votat, îşi motivează el stilul de viaţă, adăugând că din punct de vedere moral nu are dreptul de a trăi ca o minoritate în ţara sa.
09_president_of_uruguay_jose_mujica_63860400_28825300


(FOTO) Cel mai iubit preşedinte din lume își încheie mandatul; E mai sărac decât un om de la ţară

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...