FRUCTUL MINUNE DIN TIMPUL LUI IISUS HRISTOS! ERA CONSIDERAT ASPIRINA CELOR DIN ANTICHITATE! COMBATE CANCERUL SI DIABETUL

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De mai bine de 2000 de ani, fructul Noni este folosit in tratarea celor mai grave afectiuni ale umanitatii. De-a lungul timpului, datorita efectelor sale curative, acest fruct a fost supranumit de nutritionisti : ”Fructul zeilor”, ”Fructul vietii”, dar si ”Aspirina celor din Antichitate.”

De asemenea, in ultimele trei decenii, cercetarile stiintifice si medicale riguroase au demonstrat puternicele efecte curative asupra unui numar impresionant de boli printre care :diabetul, parkinsonul, psoriazisul, Alzeimer, hipertensiunea, cancerul, scleroza multipla, oboseala cronica, infectiile virale, zona zoster, bolile digestive si senilitatea, noteaza click.


Deoarece fructul Noni contine scopolamina, o substanta cu efecte antibiotice, preparatele obtinute din acest fruct sunt indicate si in eradicarea bacteriei Helicobacter pylori, responsabila de aparitia ulcerelor gastrice. in acest caz, specialistii recomanda administrarea a cate 30 ml de suc Noni, de cate trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de mesele principale. Totodata, acest remediu pe baza de scopolamina este benefic si in tratarea infectiei cu E. coli, o bacterie care in mod normal traieste in tubul digestive. Atunci cand E. coli se inmulteste necontrolat, aceasta favorizeaza aparitia infectiilor urinare.

In urma unui studiu pe soareci, specialistii au observat ca, dupa ce au consumat fructe Noni, „soarecii in varsta au inceput se comporte ca si cei tineri”. De asemenea, in timp, tratamentele cu fructe Noni au dat rezultate bune si foarte bune si in maladia canceroasa, deoarece aceasta terapie limiteaza dezvoltarea vaselor de sange canceroase si are puterea sa inhibe formarea altor vase noi de sange canceroase in tesuturile umane.


Fructul Noni contine cantitati semnificative de vitamine: A si C, doi dintre cei mai puternici antioxidanti. De aceea, preparatele pe baza de fructe Noni sunt renumite pentru proprietatile imunostimulatoare. Un studiu realizat de specialistii britanici de la Centrul National de Medicina Alternativa si Complementara a demonstrat ca persoanele care consuma preparate pe baza de fructe Noni sunt mai putin predispuse la viroze si la raceli. Pentru stimularea sistemului imunitar, terapeutii recomanda un consum de 125 ml de suc Noni pe zi.

In tara noastra, fructul Noni se gaseste in farmacii si in unitati Plafar sub forma de sirop si de capsule.

http://caplimpede.ro/fructul-minune-din-timpul-lui-iisus-hristos-era-considerat-aspirina-celor-din-antichitate-combate-cancerul-si-diabetul/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Prefectul brasovului se preocupa iarasi de bannerele informative privind vaccinurile in loc sa vada de spitale, imunoglobulina, salariile medicilor etc.

Să vă rugaţi fie şi numai cinci minute, dar să vă dăruiţi lui Dumnezeu cu iubire şi dor fierbinte

ZIARISTA STRAINA PREZENTA LA REVOLUTIE: Scenariul cu fuga lui Ceauşescu e fals de la A la Z

Franțuzoaică, om al străzii în România. A fost găsită înghețată sub un pod și cazată într-un campus școlar din Neamț

Un homosexual își critică propria comunitate: Suntem lipsiți de dragoste, narcisiști, dependenți de sex

Închide