Furnizorul german de energie E-ON a fost amendat cu 10 mil. Euro in Anglia pentru ca insela clientii la facturi. Cand se va intampla asta si la noi?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Furnizorul de energie E-ON a fost amendat cu 10 milioane de euro in Marea Britanie pentru ca incarca facturile clientilor sai in mod repetat cu servicii inexistente sau cu taxe ilegale. Plata amenzii a fost dictata de catre regulatorul de pe piata de energie din Regatul Unit, OFGEM, dupa ce s-a constatat ca E-ON a fost implicata in mod repetat in pacalirea clientilor sai prin practici abuzive.

Autoritatile britanice au descoperit ca foarte multi clienti ai E-ON au platit sume mult prea mari, facturile lor fiind adesea incarcate cu servicii inexistente sau ilegale. E-ON nu se afla la prima amenda de acest tip platita in Marea Britanie, compania mai fiind implicata si in luna noiembrie a anului 2012, atunci cand a fost nevoita sa plateasca o amenda de peste 2,3 milioane de Euro, pentru fapte asemanatoare.


Potrivit OFGEM, numarul clientilor britanici pagubiti de E-ON este de numarul zecilor de mii. Multi dintre britanicii tepuiti de catre compania germana au incercat sa gaseasca alti furnizori de energie si au fost surprinsi cand cei de la E-ON le-au cerut taxe impuse pentru debransare de la reteaua lor, taxe considerate ilegale de catre autoritatile britanice.

In luna mai 2014 E-On a mai fost amendata de catre autoritatile britanice pentru vanzari neconforme de energie cu suma de peste 15 milioane de Euro, fiind considerata de catre specialistii in domeniu cea mai mare amenda platita vreodata de pe piata de servicii de profil din Marea Britanie.


E-ON „activeaza” si pe piata de energie din Romania, fiind prezenta atat in vestul tarii cat si in regiune de Nord-Est a Moldovei. Oare cat de mult a furat E-ON si din buzunarele romanilor?

În anul 2005 E.ON Energie (deținută de E.ON) a achiziționat pachetul majoritar de 51% din acțiunile Electrica Moldova de la Statul Român pentru suma de 100 milioane Euro. În același an, E.ON Ruhrgas a achiziționat și 51% din Distrigaz Nord tot de la Statul Român pentru suma de 300 milioane Euro.

În februarie 2011, E.ON avea 1,5 milioane de consumatori de gaze naturale și 1,4 milioane de consumatori de electricitate în nordul țări[4]. Cantitatea de electricitate comercializată de E.ON în 2010 s-a ridicat la 3,44 TWh, pe când cea a gazelor naturale s-a cifrat la 25,8 TWh[5]. Oare de ce trebuia sa ne vindem noi resursele de stat ale tarii. Ca sa ne impuna strainii pretul acum la curent si gaz?

Furnizorul de energie E-ON a fost amendat cu 10 milioane de euro pentru ca incarca facturile

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Familia unui preot crestin ucisa in Siria, iata ce declaratie a facut tatal copiilor!

„M-a încercat Dumnezeu. Dar, nu ca să reducă la tăcere vocea mea. Voi predica cuvântul lui Dumnezeu mai mult decât...

Populația României – singura din lume care este obligată să înghită zilnic sare iodată. Dezvăluirile medicului Pavel Chirilă

O hotărâre de guvern totalitară a transformat populația României într-un cobai. Împotriva oricărei logici și rațiuni, împotriva științei și a...

Satanistii Brad Pitt si Angelia Jolie au DIVORTAT- ei au recunoscut mereu pe fata ca sunt adeptii satanismului

"Am incercat ceva diferit pentru mine, cum ar fi satanismul. Si e bine. Am facut un pact." Brad Pitt "...

10 semne ca esti intr-o relatie cu o FEMEIE adevarata

Diferența dintre o fată și o femeie nu constă în vârstă. Există femei mai tinere decât o fată. Deosebirea dintre...

Închide