Germania. Femeie GRAVIDA in 8 luni, batuta de imigranti pentru ca purta CRUCE la gat

Distribuie!by Un nou atac al imigrantilor asupra unei femei starneste oroare in Germania. O femeie gravida a fost atacata de un grup de imigranti musulmani pentru ca purta o cruce la gat. Potrivit US World Report, o femeie gravida in opt luni, in varsta de 25 de ani, care se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou atac al imigrantilor asupra unei femei starneste oroare in Germania. O femeie gravida a fost atacata de un grup de imigranti musulmani pentru ca purta o cruce la gat.

Potrivit US World Report, o femeie gravida in opt luni, in varsta de 25 de ani, care se afla la cumparaturi impreuna cu sotul sau, a fost atacata de un grup de imigranti algerieni.


Cuplul se indrepta spre un supermarket REWE cand s-a intersectat cu un grup de 10 imigranti. Unul dintre algerieni a vazut cruciulita de la gatul femeii si a inceput sa o injure. Sotul ei a reactionat, insa imediat a fost lovit cu o sticla in cap. Apoi a fost batuta si femeia.

Politia a reusit sa apara in scurt timp, insa mare parte dintre agresori au fugit. A fost arestat doar unul dintre acestia.


http://www.aktual24.ro/germania-femeie-gravida-in-8-luni-batuta-de-imigranti-pentru-ca-purta-cruce-la-gat/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite