Gest șocant al lui Klaus Iohannis de Ziua Națională. Mesaj către presă

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Klaus Iohannis a șocat, marți, de Ziua Națională. Ziariștii acredidați la Palatul Cotroceni nu au fost lăsați în sala în care președintele României își rostea mesajul către români, fără nicio explicație din partea Administrației prezidențiale. În mesajul de Ziua Națională președintele Iohannis a lansat și un avertisment către presă, care în 2016 va trebui să fie reformată.”

“Normal” fiindca ziaristii nu trebuiau sa vada ca Joian CITESTE DE PE PROMPTER! Presa trebuie sa fie “reformata” ca la Sibiu, unde toti scribalaii locali cantau ode de slava sasului corupt! – Marius Albin Marinescu


 

Președintele Klaus Iohannis a șocat, marți, de Ziua Națională. Ziariștii acredidați la Palatul Cotroceni nu au fost lăsați în sala în care președintele României își rostea mesajul către români, fără nicio explicație din partea Administrației prezidențiale.

În mesajul de Ziua Națională, președintelui Iohannis a lansat și un avertisment către presă, care în 2016 va trebui  să fie reformată.


– See more at: http://www.dcnews.ro/gest-ocant-al-lui-klaus-iohannis-de-ziua-na-ionala-mesaj-catre-presa_491173.html#sthash.Nj5fzzb3.jViDVzwM.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...