Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deputatul PRU Sebastian Ghiță a făcut, în ajun de alegeri, o dezvăluire incendiară. Acesta susține că președintele Klaus Iohannis a trimis la CCR Legea eliminării celor 102 taxe fiscale sub presiunea Ambasadei Germaniei la București. Ghiță a prezentat, totodată, la conferința PRU, un document care dovedește acest fapt.

Amintim că presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea Dragnea, trecuta in timp record de Parlament si care prevede eliminarea a 102 taxe. Sesizarea va fi discutata dupa alegerile parlamentare, mai exact pe 14 decembrie.


„Domnul Klaus Iohannis a indraznit, la presiunea Germanie, să anuleze aceste scăderi de taxe si impozite. O decizie cand vrea ambasadorul Werner, presedintele Werner executa, fara sa spuna „oameni buni, ne preseaza astia de afara”. Si cand vor astia de afara, Romania executa”, a declarat Sebastan Ghiță.

Ghiță, acuzații devastatoare: Germania cere, Iohannis execută!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
CEL MAI HAZLIU POLIȚIST Este din Brașov și face înconjurul internetului cu „povești de la fața locului” | „Am luat actele din torpedou și am simțit că cineva rânjește la mine. Era o proteză dentară căzută pe preș…”

Jale la Ambasada SUA de la București după alegerea lui Trump ca președinte. Pe pagina instituției, Klemm și compania încă așteaptă rezultatele

Apa de argint coloidal, o soluţie pentru acnee şi infecţii vaginale. Nicoleta Luciu şi-a tratat coşurile cu apă argintată!

Construim case din cînepă. Avantajele utilizării cînepei în construcție

Lacrimile privite la microscop dezvaluie un fapt surprinzator!

Închide