Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite. Finanţatorul FCSB a vorbit despre clinica privată destinată tratării cancerului şi despre modul în care o finanţează.

Proiectul a fost demarat în urmă cu doi ani, la Arcom, lângă locul în care clubul de fotbal își avea birourile, scrie cancan.ro. 


Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu.„, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali anunța, tot în perioada în care și-a propus să facă clinica pentru bolnavii de cancer, că mai are un proiect măreț. „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate.„, spunea Gigi Becali.


Iar finanțatorul mai anunța ceva, la acea dată: „Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”. Becali a precizat că va angaja circa 50-60 de medici în cadrul acestui spital. „Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună.„, a explicat Becali.

https://observator.tv/eveniment/gigi-becali-15-milioane-euro-clinica-in-care-tratamentele-sunt-gratuite-286681.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=286681

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...