GIGI BECALI, gest incredibil pentru un băieţel care şi-a salvat surorile de la moarte! Casa le luase foc, parintii erau la munca in strainatate| Daca nu ar exista un Gigi Becali in tara asta, nu ar face nimeni nimic!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ajunul zilei de Moş Nicolae a venit cu o nenorocire pentru familia micuţului Emanuel, cel care la doar şase anişori, şi-a salvat cele două surori din flăcările care le-au distrus locuinţa.


Băieţelul a dat dovadă de un curaj incredibil atunci când a realizat că flăcările se extind. Emanuel, Ioana (1 an şi 3 luni) şi Amalia (3 luni) locuiau în comuna Vutcani, împreună cu bunicii lor, în timp ce părinţii sunt plecaţi în străinătate, să muncească pentru un viitor mai bun. ”Am luat-o pe Amalia în braţe şi pe Ioana de mână şi am ieşit uşor afară. Nu mi-a fost frică”, a povestit băieţelul după ce au scăpat din urgia flăcărilor.

Cele două micuţe au fost salvate de frăţiorul lor, devenit erou fără voie.
Cele două micuţe au fost salvate de frăţiorul lor, devenit erou fără voie.

”Au venit oamenii, dar nu puteai salva ceva. M-am ars la mână, la faţă. Dacă erau copiii în casă, era nenorocire mare. Am avut un coş vechi în pod. De la coş a luat foc. Întâi s-a aprins prin pod, pe urmă a luat foc pe dedesubt. Noroc că băiatul când a văzut flăcările nu s-a pierdut cu firea. A luat-o pe aia mică în braţe, a lăsat uşile deschise şi au ieşit în drum. A fost un erou, a salvat toţi copiii, puteau să ardă toţi. Pompierii au venit după mai bine de o oră, dar nu au mai avut ce face. Totul a ars, nu a mai rămas nimic, decât ruine. Au ars şi bani, şi acte, tot. Nu mai avem nimic. Nici porc, doar câteva păsări au scăpat. Important este că sunt copiii în viaţă!”, a mărturisit Vasile Bojian, bunicul celor trei copii.


Cazul tragic al micuţului erou, care a rămas chiar în ajun de Moş Nicolae fără un acoperiş deasupra capului, l-a impresionat chiar şi pe Gigi Becali, cel care nu ezită vreodată să ajute în astfel de tragedii. Latifundiarul din Pipera a declarat că va cumpăra o locuinţă nouă pentru familia năpăstuită. “Mâine îi cumpărăm o casă. Voi o căutaţi, iar eu o plătesc. Gata, s-a rezolvat”, a declarat în direct Gigi Becali.

Bunicii şi copiii rămaşi fără acoperiş deasupra capului nu au un telefon la care să poată fi contactaţi. Dacă doriţi să-i ajutaţi puteţi lua legătura cu primăriţa comunei Vutcani, Silviana Bahrim, la numărul de telefon 0799.976.568.


(Georgiana Laciu)

“Maine ii cumparam o casa. Voi o cautati, iar eu o platesc. Gata, s-a rezolvat”, – S
http://www.cancan.ro/sport/gigi-becali-gest-incredibil-pentru-un-baietel-care-si-a-salvat-surorile-de-la-moarte-platesc-eu-16070559

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Donald Trump către CNN: „Voi difuzați știri false”| Voi sunteti FAKE NEWS

NOI NU VACCINĂM! Documentar socant realizat in Germania despre pericolul vaccinurilor

Paine Pustnicesca sau Paine Harica, tratamentul minune care vindeca orice afectiune

Fasolea Albă Detoxifică Organismul și Luptă Împotriva Depozitelor de Grăsime

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Pacepa, omul care a fost în anturajul fraţilor Castro | Droguri, vodkcă, Golful Porcilor, Alfa Romeo şi aventurile de la Bucureşti. Cui a lăsat Fidel Cuba MOŞTENIRE

Închide