Ginecolog nu mai face avorturi la cerere: „La ecografie vezi mâini, picioare și cum zburdă o ființă umană. Nimeni nu poate să facă o asemenea procedură după ce se uită la așa ceva”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Doctorul Silviu Iștoc, de 39 de ani, specialist obstetrică-ginecologie într-un spital privat din București, a decis în urmă cu opt luni să nu mai facă întreruperi de sarcină la cerere, anunță Libertatea.ro, citând un material al publicației online Vice.

El le-a explicat ziariștilor că a luat decizia după 13 ani în care a lucrat în spitale publice și a fost nevoit să facă și proceduri de avort la cerere.


„Eu nu am făcut niciodată un chiuretaj cu inima deschisă, căci nu am simțit că e o intervenție corectă. Adică simți un lucru și asta e. Înainte de orice chiuretaj e bine să faci o ecografie, asta se recomandă. Atunci vezi mâini, picioare și cum zburdă o ființă umană. Căci de la 11-12 săptămâni, deja capătă o formă umană. Poți să îi numeri degetele, îi vezi și sexul. Vă asigur că nimeni nu poate să facă cu inima deschisă o asemenea procedură după ce se uită la așa ceva”

Dr. Silviu Iștoc

https://stiripentruviata.ro/un-ginecolog-care-nu-mai-face-avorturi-la-cerere-la-ecografie-vezi-maini-picioare-si-cum-zburda-o-fiinta-umana-nimeni-nu-poate-sa-faca-o-asemenea-procedura-dupa-ce-se-uita-la-asa-ceva/?fbclid=IwAR3teuHec5Lgwv-xBL0ulEYYXJQdSbs63fabwS_S1GVaoRz3oNoU5T1fz5Q

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...