Hamas in Gaza: D-zeul evreilor schimba traiectoria rachetelor in AER!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Domnul va aşeza, peste toată întinderea Muntelui Sionului şi peste locurile lui de adunare, un nor* de fum ziua şi un foc** de flăcări strălucitoare noaptea. Da, peste toată slava va fi un adăpost. Isaia 4:5
 
Dealungul vremurilor intreaga istorie a evreilor, oamenii alesi ai lui Dumnezeu,miracolele au facut parte din mostenirea lor. Reinfiintarea Israelului in 47-48 este unul dintre miracole, care arata ca Dumnezeu nu si-a abandonat oamenii niciodata, desi evreii s-au indepartat foarte tare de spiritualitate.
 
6 Rugaţi-vă* pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă. Psalm 122:6
 
Deci nu e nicio surpriza ca lansatorii de racheta din Gaza sa se planga ca Dumnezeul evreilor sa schimbe traiectoria rachetelor care tintesc Israelului. Conform Bibliei, este vorba exact despre Dumnezeul evreilor cand este vorba despre apararea tarii si atacuri asupra lui Israel.
 
Profetii au avertizat ca in zilele din urma intreaga lume se va intoarce impotriva Israelului si vor cauta sa-l distruga. Zilele acelea s-au apropiat, le traim astazi.

http://www.jewsnews.co.il/2015/04/12/hamas-in-gaza-say-that-the-jews-g-d-changes-the-paths-of-our-rockets-in-mid-air.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...