Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, înseamnă că sunteți surzi!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La NEW YORK, în Statele Unite ale Americii – Henry Kissinger, fostul secretar de stat din era Nixon, dezvăluie ceea ce se întâmplă în acest moment în lume şi în special în Orientul Mijlociu.


Vorbind din apartamentul său de lux din Manhattan, New York, omul de stat, care  a implinit in mai varsta de 89 de ani, a facut o analiza predictivă din punctul său de vedere, a situaţiei actuale geopolitice şi economice în lume.

„Statele Unite le-a momit până acum pe China şi Rusia, iar ultimul cui în sicriu va fi Iranul, care este, desigur, principala ţintă a Israelului.


Am permis Chinei să-şi mărească puterea militară şi Rusiei să se recupereze după sovietizare, pentru a le da un sentiment fals de bravadă, acest lucru va duce la un deces foarte rapid al ambelor state.

Suntem ca ţintaşul isteţ, provocându-ul pe neiscusit să ridice arma, şi atunci când încearcă, Bang Bang. Războiul care vine va fi atât de grav, încât o singura superputere poate câştiga, şi aceia suntem noi.


Acesta este motivul pentru care UE este într-o aşa mare grabă pentru a forma un superstat, pentru că ei ştiu ce se apropie, iar pentru a supravieţui, Europa va trebui să fie un singur stat întreg si unit.

Aceasta grăbire a lucrurilor, mi-a arătat că ei ştiu foarte bine că ceea ce urmează este foarte aproape. O, cât de mult am visat la acest moment încântător. „Cine controleaza petrolul, controleaza naţiunile; Cine controleaza mancarea, controleaza oamenii. „

Dl Kissinger a adăugat apoi: „Dacă sunteti persoane obişnuite, atunci puteţi să vă pregătiţi pentru război prin mutarea la ţară şi construirea unor ferme, dar trebuie să sa va luati armele cu voi, ca hoardele infometate nu va vor da pace. De asemenea, chiar dacă elitele vor avea paradisurile lor sigure şi adăposturi specializate, acestea trebuie să fie la fel de atenţe în timpul războiului ca civilii de rând, pentru că adăposturile lor pot fi compromise. „

După o pauză de câteva minute, făcută pentru a-şi aduna gândurile, domnul Kissinger, a continuat:

„Am spus armatei că trebuie să cucerească în jur de şapte ţări din Orientul Mijlociu pentru a le exploata resursele şi aproape ca si-au încheiat treaba. Știti cu toţii ce parere buna am despre armata noastra, dar trebuie să spun ca de data aceasta au ascultat ordinele superficial.

Am ajuns la ultima piatră de temelie, adică Iranul, care într-adevăr va înclina balanţa. Cât timp mai pot China şi Rusia să stea deopate şi să se uite cum America curaţă totul?

Marele URS rusesc şi Secera chineză se vor trezi din somnul lor, moment in care Israelul va trebui să lupte cu toată puterea şi cu toate armele sale pentru a ucide cât mai mulţi arabi.

Sperăm că, dacă totul merge bine, jumătate din Orientul Mijlociu va apartine Israelului.

Tinerii nostri au fost instruiţi bine in ultimul deceniu, iar jocurile de razboi jucate pe calculator au ajutat foarte mult in modul lor de gandire, de exemplu jocul Call of Duty Modern Warfare 3, reflecta exact ceea ce va urma în viitorul apropiat, este o programare predictivă.

Tinerii noştri, în SUA şi Occident, sunt pregătiti pentru că au fost programaţi pentru a fi soldaţi buni, carne de tun, iar atunci când acestora li se va comanda să iasă în stradă şi să lupte cu acesti chinezi nebuni şi russkies, vor asculta ordinele.
Din cenuşa vom construi o societate nouă, o nouă ordine mondială; va fi doar o singura superputere ramasa, şi un singur guvernul global care câştigă.

Nu uita, Statele Unite ale Americii, are cele mai bune arme, avem tehnologie pe care nici un alt popor nu o are şi vom scoate aceste arme, atunci când este momentul potrivit.” – dailysquib.co.uk

Acest articol, publicat pentru prima dată în anul 2011, deşi era o ficţiune, a fost preluat de unele publicaţii internaţionale, care l-au considerat autentic. De altfel, „afirmaţiile” fostului secretar de stat şochează şi astăzi prin actualitatea lor. Ele au fost preluate ca fiind autentice şi de către unii politicieni britanici.

http://www.capital.ro/henry-kissinger-daca-nu-auziti-tobele-razboiului-inseamna-ca-sunteti-surzi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Asa arata un bradut la 3 ani. Mai mult de 12 ani ii trebuie unui brad sa creasca pana la 1,80m. Doar brazii peste 30 de ani pot produce conuri…

Așa arată brăduții de 3 ani. Mai mult de 12 ani îi trebuie unui brad să crească până la 1.80m,...

Cei care vor fi implantati cu cip isi vor pierde libertatea si vor fi comandati de la distanta lepadandu-se de Dumnezeu

Guvernul mondial construit din evrei, ce-L resping pe Hristos și-l așteaptă pe mesia al lor, începând cu anii 20 ai...

Un timișorean, ignorat și amenințat de polițiști după ce a anunțat că 30 de migranți sunt în trenul București – Timișoara

Timișoreanul Ștefan Iulian Cojocnean, ”vânătorul de civic de refugiați”, a ajuns să fie ignorat și chiar amenințat de polițiști după...

Titlul nobil de SIR provine de la o zeita sumeriana, descendenta a ingerilor decazuti

Titlul nobil "Sir" care este acordat ca o distinctie anumitor oameni influenti de afaceri (numai masoni) provine de la o...

Închide