HOMOSEXUALII catre Florin Barbu: Ne pare rau dar nu iti mai dam copiii inapoi!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

S-A AMANAT CAZUL PE LUNI – BANI PIERDUTI – 1.000 lire cost pentru ziua de azi si nu s-a gasit judecator care sa judece cazul.

-S-a amanat procesul pe luni. Cum spune Florin: Toti am fost cu sufletul la gura daca va fi dat ordin ca Florin Barbu sa fie arestat pentru ca publica pozele si numele copiilor sai pe retele sociale si in media. Dar, cum vedeti mai jos, a fost o proasta bataie de joc, pentru ca avocata a stat 8 ore, ca sa i se spuna ca nu este un judecator care sa se ocupe de acest caz care a fost programat azi. (Daca aveti posibilitatea sa ajutati, aveti informatii mai jos, sub video)


-Vor fi Proteste la Viena si la Madrid. Va rugam sa aprticipati cu totii!

-Florin a primit un email de la Social Services (prin avocata) in care scrie  cuplul homosexual care  adopteaza copiii: „Ne pare foarte rau ca suferi, ca ai facut greva foamei, ca treci printr-o perioada proasta din viata ta, dar noi nu iti dam copiii inapoi. ” Si au scris ca vor termina/finaliza procesul de adoptie. Spune Florin: Cum sa iei copiii cand vezi ca tatal lor e disperat dupa ei? Da-i familiei lui. Suna si lasa-l sa vorbeasca cu ei macar cinci minute! Pai, ce inima ai tu? Poti tu sa imi cresti mie copiii mei cu inima aia? Sunt sigur ca o sa primesc copiii inapoi, ca Dumnezeu nu o sa permita. Dumnezeu vrea ca noi, romanii, sa ne iubim familia, sa ne iubim copiii si sa ne unim si sa ne luptam pentru ve trebuie.”


Florin Barbu

Procesul se va ține Luni Dimineață – Astăzi nu au avut judecător valabil – Avocata si Baristera au stat toată ziua acolo doar pentru a primi aceasta informație le Multumesc – Costul zilei de astazi care e in jur de £1000 ar trebui suportat de tribunal – Dacă Luni plătesc iar avocata £1000 oameni aceștia își bat joc de miile de oameni care m-au ajutat din puținul lor ca sa am bani de procese si inca sunt in urmă cu cîteva mii plus trebuie plătit Apelul.Cuplul de același sex care are copii mei spune clar ca nu are nici cea mai mică intenție sa imi dea copii înapoi.Dar noi mergem înainte Doamne Ajută

Florin Barbu amanat la tribunal proces ordin de arest

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...