CE SALARII PLATESTE MCDONALDS IN ROMANIA! TU AI LUCRA PENTRU BANII ASTIA?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un angajat al McDonald’s, cel mai mare lanţ local de restaurant din România, poate câştigă la început un salariu net de aproximativ 1.000 de lei, însă acesta creşte an de an cu câte 5% chiar dacă rămâne pe aceeaşi poziţie în companie, scrie adevarul.ro.

„Pentru început, ai salariu de 1.000 de lei brut. În mână nu mai ştiu exact cât se ia, 750-800 de lei dacă nu mănânci (opreşte din salariu), plus bonuri de 200 de lei (la opt ore). După jumătate de an avansezi, treci pe ecuson galben şi îţi măreşte puţin salariul. Dăca iei misteriosul (clientul misterios – e relativ uşor de luat dacă fiecare îşi vede de treaba lui în orele respective), câştigi 50 de lei în plus“, a scris Cami, în luna octombrie a anului trecut, pe undelucram.ro.


Ce salarii sunt la McDonald’s. Bani mai mulţi, responsabilitate mai mare Pentru poziţia de Manager Trainee sau de Assistant Manager, salariul este mai mare, dar şi responsabilitatea, iar el poate să depăşească 1.700 de lei pe lună.   „Salariul unui manager trainee începe de la 2.100 brut + bonuri de masă + spor de noapte/weekend + alte sporuri. Deci, pe lună, iei minim 1.500 lei + bonurile de masă“, susţine un angajat al McDonald’s.

„Am lucrat la McDonald’s în Bucuresti pe postul de Manager Trainee/Assistant Manager. Salariul era de 2.100 de lei brut, la care se mai adăugau tichete de masa, cadouri de ziua ta/Crăciun/Paşte + bonusuri în funcţie de vânzari. Cu toate că partea financiară pare ok, nu se compensează cu nivelul de muncă şi stresul de acolo. (…) Salariul în mână varia între 1.500 şi 1.700 de lei (în funcţie de orele lucrate, dacă aveam sau nu ture de noapte sau lucram în weekend şi dacă mâncam sau nu la ei)“, a scris Elena pe portalul undelucram.ro.   Pentru poziţia de director de restaurant, salariul este de aproximativ 5.000 de lei.


http://stireazilei.com/jamie-oliver-a-castigat-procesul-cu-mcdonalds-mancarea-lor-nu-este-comestibila/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ambasador rus: Toate tarile participante la sistemul antiracheta NATO vor fi tinte ale Rusiei

Rusia considera tinte legitime toate tarile care vor gazdui instalatii antibalistice ale Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza ambasadorul rus in Copenhaga, Mihail...

Un profesor de la prestigioasa universitate Cambridge, prezice ca in 2014 se va produce un eveniment epocal

Profesorul Nicholas Boyle, de la Universitatea Cambridge, a studiat evenimentele care au schimbat lumea pe parcursul timpului si a ajuns...

Ciolos a facut 151 de schimbari in codul penal pe ascuns, Iohannis a pierdut a doua casa in instanta, Ciolos a facut cadou multinationalelor 140 de mil. de Euro, iar lumea se mobilizeaza la PSD?

DISTRIBUITI: Ce se intampla cu carnea expirata din supermarketurile straine in Romania| Marea depopulare

Un angajat al unui hipermarket din Constanţa a dezvăluit cotidianului „Adevărul“ paşii ilegali pe care sunt nevoiţi să-i parcurgă angajaţii...

Închide