Iata aici dovada ca zeul la care se inchina masonii este lucifer, satana, baal, moloch, belzebut, diavolul, demonul, ingerul cazut, cel cu o mie de nume

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Albert Pike a fost un avocat mason, ofiter federal, scriitor si mason in gradul 33 a afirmat:
Ceea ce trebuie sa spunem multimii este ca proslavim un d-zeu, dar unul pe care il adoram fara superstitii. Voua inspectori generali suverani, va spunem asta si puteti repeta fratilor din gradele, 32,31 si 30: ca religia masonica ar trebui sa fie de catre toti initiatii in rangurile inalte, mentinuta in puritatea doctrinei luciferiene. Daca Lucifer nu ar fi d-zeu, atunci de ce l-ar calomnia ( raspandi barfe false despre el) Adonay ( Iisus)?…… DA, LUCIFER ESTE D-zeu.

Alliester Crowley, cel mai notoriu satanist, mason in gradul 33, cu ochiul atotvazator al lui HORUS ( lucifer /purtatorul luminii) pe cap
si Biblia satanica cu pentagrama alaturi.

1
Pagina din Biblia FRANCMASONICA care arata compasul si OCHIUL ATOTVAZATOR AL LUI HORUS ( LUCIFER/PURTATORUL LUMINII in varf)

Psalmii 118:22 Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului clădirii.

1Petru 2:4 Apropiaţi-vă de El, Piatra vie lepădată de oameni, dar aleasă şi scumpă înaintea lui Dumnezeu.

Isaia 28: 15-16 Pentru că ziceţi: „Noi am făcut un legământ cu moartea, am făcut o învoială cu Locuinţa morţilor: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul, şi ca adăpost minciuna!”.de aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Iată, pun ca temelie în Sion o piatră, o piatră încercată, o piatră de preţ, piatră din capul unghiului clădirii, temelie puternică; cel ce o va lua ca sprijin nu se va grăbi să fugă.

Efeseni 2:20 fiind zidiţi pe temelia apostolilor şi prorocilor, piatra din capul unghiului fiind Isus Hristos.

1Petru 2:4 Apropiaţi-vă de El, Piatra vie lepădată de oameni, dar aleasă şi scumpă înaintea lui Dumnezeu.Şi voi, ca nişte pietre vii, sunteţi zidiţi ca să fiţi o casă duhovnicească, o preoţie sfântă şi să aduceţi jertfe duhovniceşti, plăcute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos.Căci este scris în Scriptură: „Iată că pun în Sion o Piatră din capul unghiului, aleasă, scumpă; şi cine se încrede în El nu va fi dat de ruşine.”Cinstea aceasta este, dar, pentru voi care aţi crezut! Dar pentru cei necredincioşi, „Piatra pe care au lepădat-o zidarii a ajuns să fie pusă în capul unghiului”,i „o Piatră de poticnire şi o Stâncă de cădere”. Ei se lovesc de ea, pentru că n-au crezut Cuvântul, şi la aceasta sunt rânduiţi.

 

„Al Treilea Razboi Mondial trebuie sa fie instigat, profitând de
diferentele cauzate de agenturile „iluminati” intre sionistii politici si
liderii lumii islamice. Razboiul trebuie sa se desfasoare în asa fel
incat Islamul ( lumea musulmana araba) si sionismul politic ( statul
Israel), sa se distruga reciproc. In timp ce alte natiuni, vor fi
constranse sa lupte pana la punctul epuizarii complete, fizic, moral si
spiritual. Vom dezlantui nihilistii si ateii, vom provoca cataclisme
formidabile sociale, care in groaza lor vor arata clar efectul
ateismului absolut fiind originea salbaticiei absolute si a turbuletelor
celor mai sangeroase. Apoi cetatenii obligati sa se apere impotriva
acestei minoritati distrugatoare de civilizatie,
debusolati in crestinismul lor, vor cauta un ideal de adoratie si vor primi
adevarata lumina, prin manifestarea universala a doctrinei lui Lucifer, adus
in cele din urma in opinia publica. Aceasta miscare va rezulta in distrugerea
crestinismului si a ateismului, ambele cucerite si exterminate in acelasi timp.” Albert Pike 1871

Radu Cinamar- „Viitor cu cap de mort”- „Cunoşti acum destule elemente despre implicaţiile francmasoneriei la nivel mondial şi eşti conştient că pe această planetă se dă deja o bătălie teribilă între forţele binelui şi forţele răului. Cu toate acestea, eşti liber în fiecare clipă să alegi de partea cui vrei să fii. Dacă prin structura ta lăuntrică, aşa cum este evident, ai ales binele, atunci vei acţiona în consecinţă şi vei urmări cu perse¬verenţă să lupţi pentru anihilarea planurilor masonice. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul celorlalţi oameni, numai că mulţi dintre aceştia nici măcar nu cunosc reali¬tatea în ceea ce priveşte modul de acţiune şi influenţă a masonerie în lume. Mai mult, jocul forţelor rele este atât de pervers încât ele se infiltrează în mod insidios oriunde găsesc un „teren fertil”, adică oriunde apare o conştiinţă slabă sau destul de pervertită, pentru a o determina să afirme cu mare violenţă verbală faptul că suntem înconju¬raţi numai de paranoici care văd pretutindeni în jurul lor doar atacuri, conspiraţii, manipulări sau jocuri de culise; că, de fapt, nimic din toate acestea nu există şi că totul este bine şi se desfăşoară în mod firesc şi natural, în rea¬litate, un astfel de comportament este tipic pentru o fiinţă chinuită de multiple influenţe demoniace, cărora ea le face jocul. Dacă persoana respectivă face parte din elita intelectuală, dacă ea este om de ştiinţă, ziarist sau scriitor, atunci cu atât mai bine pentru planurile masonice. Părerea nefastă a unei astfel de persoane, despre care se poate pre¬supune că are o anumită autoritate intelectuală, contribuie din nefericire în mod semnificativ la influenţarea con¬cepţiei celorlalţi oameni. De altfel, probabil ştii că una dintre cele mai mari păcăleli ale Satanei este aceea de a-1 face pe om să fie convins că Diavolul – adică Satana însuşi – nu există.”

— Dar biserica nu are nimic de spus în această pri¬vinţă? Ştiam că masele populare se încred mult în biserică şi îi urmează sfaturile, se arătă interesat Cezar.
Senior Massini a lăsat să-i scape un gest de nervozitate.
— Biserica creştină este unul dintre duşmanii noştri cei mai periculoşi. Influenţa ei este încă destul de mare, dar noi acţionăm cu perseverenţă pentru a o diminua cât mai mult. Pentru aceasta ne îndreptăm atenţia cu precădere asupra generaţiei tinere, pe care urmărim să o dezaxăm prin inter¬mediul ideilor noastre. Ne-am orientat cu precădere spre inocularea în minţile oamenilor a ideilor de libertate şi democraţie, pe care ştiam că omul civilizaţiei moderne nu le poate înţelege şi gestiona în mod corect. Toată lumea vorbeşte despre şi susţine libertatea şi democraţia, dar aproape nimeni nu se întreabă cum se face că, în ciuda bunelor intenţii, a umanitarismului şi a dorinţei de pace care sunt exprimate pretutindeni în lume, există mai mult ca oricând războaie, conflicte, tensiuni şi neînţelegeri în toate zonele de pe glob.

— Ce vrea să însemne asta? Că voi nu aveţi religie şi că, dimpotrivă, urmăriţi subminarea ei? se arătă Cezar contrariat.
— Religie? Analizează cu atenţie ceea ce se petrece în lume. Notează ura rasială, deviaţiile sectelor fanatice în numele unui Dumnezeu unic dar particular, nesfârşitele conflicte interetnice care, majoritatea, au la bază disen¬siuni religioase, corupţia şi laşitatea bisericii creştine, orgoliul ortodox şi manipularea catolică! E drept că toate acestea tot noi le-am orchestrat din umbră, în special prin implementarea intrigilor şi ideilor perverse în anumite puncte cheie deţinute de oameni labili şi la momente potrivite în timp.
În schimb, noi oferim oamenilor împărăţia Arhitectului Universal, cel care poate să aibă cu adevărat grijă de ei. Voi îl numiţi Prinţul întunericului. Ce importanţă are? Mai înainte de toate trebuie să urmăreşti consecvent interesul personal în tot ceea ce faci. Aceasta cere mari eforturi şi angajamente, uneori chiar foarte dure. De pildă, ele pot să însemne să-ţi negi religia şi chiar să-ţi dăruieşti sufletul, însă vei cunoaşte astfel puterea, bogăţia şi influenţa extraordinară în cercurile înalte ale societăţii.

Fotografia demonului „Yoda” din cartea lui Manly P. Hall, francmason de grad 33,
numita: „O schiță Enciclopedică a filosofiei masonice, ermeticie, cabala și simbolismului rosicrucian.”
„An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Quabbalist and Rosicrucian Sumbolical Philosophy.”

Eliphas Levi, mason de grad 33, ocultist faimos britanic, este descris aici conducand un ritual de conjurație demonica, invocând un demon (Mefisto, cunoscut aici si sub numele de „Yoda”) în spațiu-timpul nostru.

Termenul de cultura vine de la cult. Filmele și muzica sunt utilizate pentru îndoctrinare.

Nu mai este niciun secret ca regizorul Star Wars, George Lucas este un francmason de rang înalt luciferic. El a făcut demonul Mephistopheles, de asemenea, cunoscut sub numele de „Yoda”, un simbol al culturii pop, in timp ce a facut milioane de oameni sa creada într-o „forță” universala care presupune sa il taie Dumnezeu.

Cabala este misticismul evreiesc vechi, o formă de vrăjitorie, închinarea la spirite demonice prin magie neagră. Aceste spirite demonice sunt lovite de putere / putere întunecată, interzisă de Dumnezeu, împreună cu consultarea acestor oameni. (Lev 19:31) Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

Forța data în Cabala este numita „Creator.” Fals creator. Fie ca „forța / creatorul fals” să fie cu tine.

Star Wars: aducerea demonului Mephistopheles / Yoda și forța / creatorul fals în casa ta prin intermediul satanic al Hollywoodului.

Leo Taxil a desconspirat in sec 19 francmasoneria, scotand in evidenta parerea acestora despre Lucifer, zeul luminii pe care il considera drept cel bun…il recunosc si pe Jesus ca zeu , dar niciodata sub acest nume ci il numesc Adonay, care este cel rau, pentru ca l-a denigrat mereu pe Lucifer, considera ca este o nefericire ca si Jesus este un zeu, dar il considera ca o necesitate, doarece trebuie sa existe doi d-zei, unul bun si unul rau si urat, rau find Jesus la ei bineinteles…( desi Biblia pe care si-o insusesc si ei spune clar ca nu poti sa servesti la doi stapani)
Yes, Lucifer is God, and unfortunately Adonay is also god. For the eternal law is that there is no light without shade, no beauty without ugliness, no white without black, for the absolute can only exist as two gods; darkness being necessary for light to serve as its foil as the pedestal is necessary to the statue, and the brake to the locomotive….

Leo Taxil a scris si Biblia amuzanta, dupa care s-a convertit la catolicism 1885 motiv pt.care a renuntat la lucrarile sale anterioare si a inceput sa desconspire si sa pamfleteze francmasoneria…

Stiti care este marele lor secret? Il proslavesc pe Lucifer, dupa cum vedeti si mai jos un citat dintr-un extras al doctrinei ” Morale si dogma Francmasoneriei” de Albert Pike.

Uitati-l pe Anton Lavey, fondatorul bisericii satanice, ce gest face: o piramida in fata ochiului sau, OCHIUL MALEFIC, aceasta este esenta satanismului. Ochiul malefic si piramida de pe dolarul american sunt create de catre masonii iezuiti si sunt pur satanice si malefice! Semnul facut de multi artisti precum Jay Z, MNM, Dr. Dre, Tom Cruise etc. este facut pentru a-si arata aprecierea si legatura fata de Satana. Oricine ia apararea acestui simbol sau acestor gesturi ia apararea raului si la tot ce se afla in spatele sau!
Concluzie: Gasiti-l pe Iisus, e singura scapare din lumea asta stricata!

MASONERIA ESTE INIMA RELIGIEI NEW AGE

Alice Bailey dezvaluie in finalul cartii sale, marele secret:

Christ ( in realitate anti-crist) si maestrii sunt ocupati cu problema pregatirii restaurarii misterelor. Aceasta restaurare va cadea in trei faze si va acoperi in simbolismul ei fazele desfasurarii umane. Povestea omenirii va fi pictorializata. Aceste trei faze corespund in principal cu cele trei grade ale lojei albastre din masonerie. Analogia nu este in intregime acurata continand inevitabila degenerare a masoneriei, insa cu restaurarea misterelor, masoneria isi va reveni. ( Ritualul maestrului mason) va fi pus in scena obiectiv iar publicul general il va recunoaste ca ritualul major si ca RITUALUL INSTITUTIEI NOII RELIGII a vremii. Aceasta este faza cand fortele invierii vor fi active, cand d-zeu e cu oamenii sai si domnul ( LOR) se va intoarce pe pamant. ( pag. 574-5)

Nu se putea mai clar. am cercetat in detaliu religiile mistice ale vremurilor noastre. Am auzit de autoritati masonice si varfurile New Age care au fost de acord ca francmasoneria este depozitul misterelor si ca New Age este religia falsa, fiind bazata pe aceste mistere.

Acum ca avem o declaratie directa de la Alice Bailey / Djwahl Khul ca gradele lojelor albastre vor forma INIMA acestei noi religii si ca jocul mistic al gradului 3 va fi pus in scena fiind ” ritualul major al ritului”.

Deci vedem ca francmasoneria este mai mult decat INIMA sau miezul religiei anticristice NEW AGE, FRANCMASONERIA este NOUA RELIGIE NEW AGE!

Mai mult decat atat, simbolul acestei RELIGII, numit NEW AGE poarta simbolul INIMII, este un simbol complex care ascunde si secretele puse de Leonardo Da Vinci ( tot mason) in omul Vitruvian. 19.47 la aceasta paralela se afla inima, care e formata din patru camere si in Biblie este vorba de cele 4 creaturi, reprezentand TEMPLUL LUI D-ZEU, iar secretul este CINE se va aseza in TEMPLUL LUI D-ZEU, adica in inima TA….

DOCTRINA SECRETA A DOAMNEI BLAVATSKY SI NOUA RELIGIE MONDIALA
Chiar mai multe autoritati NEW AGE au sustinut ca masoneria este o religie universala fiind depozitul doctrinei oculte si secrete a misterelor. De fapt una dintre cele mai oculte carti ale lumii este incarcata cu referinte masonice.

Helena Petrovna Blavatzky in introducerea volumului DOCTRINA SECRETA, rezumeaza natura doctrinei secrete si expune legatura stransa cu masoneria.

” Doctrina Secreta a fost o religie universala imprastiata a lumii antice si preistorice. Dovezi ale raspandirii…impreuna cu invataturile marilor adepti exista in criptele secrete ale librariilor apartinand fraternitatii oculte.” H.P Blavatsky, Doctrina Secreta, Editura Theosophical, 1888.

„Exista mai multe documente in librariile imperiale din St. Petersburg care arata ca in timpul cand francmasoneria si societatile secrete au inflorit fara oprire in Rusia, mai multi mistici rusi au calatorit in Tibet prin muntii Urali in cautarea cunostiintei si a initierii. Uitati-va in istoria francmasoneriei in arhivele metropolei ruse si va veti putea confirma aceste fapte.”

Am putea pierde mult timp in a explora dogmele anti-crestine ale H.P.B care il face pe Iisus cel rau ( Crestinii fiin loja neagra) iar Lucifer fiind eroul ( Loja Alba). Dar avem aceeasi doctrina in lucrarile lui Pike.

Francmasonul Flerie scria:
Jos Rastignitul…Imparatia lui s-a sfarsit! Hopa pai unde sunt cei care sustineau ca masonii au acelasi D-zeu ca si crestinii…
Sursa documentarului Zeitgeist este lucrarea masonica „Invataturile secrete al tuturor timpurilor: Enciclopedia filosofiei simbolice masonice, ermetice, kabalistice si rosicruciene”

Extras din Morale si Dogme, de Albert Pike: Lucifer, purtatorul de lumina, spirit al intunericului! Fiu al diminetii!

Lucifer vrea cu tot dinadinsul sa-i ia locul lui Dumnezeu(„lumina lumii”), de asta incearca sa se infatiseze oamenilor intr-o lumina pozitiva. Chiar el a inventat mitologiile pagane- unde Prometheus/Enki/Lucifer este vazut ca un salvator al umanitatii, iar pe Yahve vrea sa-l infatiseze drept un zeu crud si razbunator. Practic, el inverseaza rolurile. Multi nu constientizeaza ca lupul se poate ascunde in haine de miel. Primii oameni au muscat din mar fiindca era placut la vedere…adica s-au luat dupa aparente. Nimeni nu ar fi pacalit de Satan daca raul ar parea evident, de aia el il imbraca intr-o haina stralucitoare…

V-ati intrebat vreodata ce semnifica vulturul bicefal? Urmariti serialul SOSIRILE PENTRU A AFLA MAI MULTE:  http://www.youtube.com/watch?v=OPMIZHjVR2Q

Va spun ca francmasoneria este una dintre cele mai pacatoase si teribile organizatii de pe aceasta planeta. Masonii sunt jucatorii majori in lupta pentru stapanirea planetei. Gradul 33 este impartit in doua. O parte contine samburele illuminatilor luciferieni si celalalt ii contine pe cei care nu au habar de acesta, orice ar fi.

William Cooper- asasinat de ei

1

 

Francmason admite: NOI IL VENERAM PE LUCIFER

 


Francmasoneria, cea mai satanistă organizaţie din lume? Bazele ideologiei masonice sunt orientate către toleranţă, umanism şi fraternitate. Aceste lucruri au fost trâmbiţate de francmasonii înşişi. Motto-ul oficial al francmasoneriei este “Lux et teenbris”, adică “lumina din întuneric”. Francmasoneria reclamă valori umane, dar în realitate ea reprezintă cea mai malefică formă de satanism şi materialism.

Francmasonul Joseph Fouche, care a îndeplinit rolul de comisar în timpul Revoluţiei franceze din 1789-1793, a emis un ordin prin care să se plaseze un semn pe strada Cimitirului din Paris. Pe semn se putea citi: “Moartea este un somn etern”.


Heinrich Heydrich şi Dieter Schwarz au scris în anul 1938 o carte intitulată “Lumea văzută de francmasonerie” prin care ordinul era reprezentat ca o filozofie umanistă, fără diferenţe între rase, oameni, religii sau credinţe sociale şi politice. Conform propagandei curente, francmasoneria creează fiinţe umane mult mai bune. Dar faptele sugerează un adevăr diferit.

Francmasonii s-au distanţat notabil de creştinism. “Lexiconul francmasoneriei” al lui Albert Mackey arată că “religia francmasonilor nu este una creştină”. Francmasoneria nu reprezintă altceva decât un demonism ocult: satanismul. Marele Orient al Italiei, loja francmasonică italiană, a închiriat în 1893 palatul Borghese din Roma. Doi ani mai târziu, datorită unei dispute privind contractul de închiriere, francmasonii au trebuit să evacueze părţi din palat. Reprezentantul proprietarului, ducele de Borghese, s-a dus să facă o inspecţie. Ziarul “Corriete Nazionale” scria atunci că una din săli era încuiată. Inspectorii au trebuit să ameninţe cu aducerea poliţiei pentru a li se permite accesul în sală. Ei au rămas şocaţi în ceea ce au văzut: întreaga încăpere fusese convertită într-un altar al lui satana. Astfel, pereţii au fost acoperiţi cu mătase neagră şi roşie şi cu tapet în care apărea reprezentat Lucifer. Tot în sală se mai afla un altar cu triunghiuri şi alte simboluri masonice. Pe de altă parte, francmasonii din Ancona recunoşteau încă o dată că: “Liderul nostru este satana”.


Atunci când francmasonii italieni au dezvăluit un monument înălţat marelui maestru francmason, Giuseppe Mazzini, pe 22 iunie 1883, au purtat steaguri negre. Pe steaguri se afla efigia lui Lucifer. Un alt mare francmason, poetul italian Giosue Carducci (1835-1907) a scris un “Imn pentru satana”, în care apar versurile: “O, te salut satană, o rebeliune! / O, forţă puternică a raţiunii!”

Tot rămânând în Italia, într-un număr al Revistei Masonice Italiene din anii 1880, se spune următoarele: “O, fraţi francmasoni…satana e măreţ!” Manly P. Hall, faimos francmason, a declarat în cartea sa “Cheile secrete ale francmasoneriei” că francmasonii au întotdeauna acces la “energia clocotindă a lui Lucifer”.

Samuel Paul Rosen (1840-1907) a fost un rabin polonez care a ajuns francmason de gradul 33. Apoi, el a părăsit francmasoneria şi s-a convertit la catolicism. În cartea sa “Satana şi paradisul” (1888), Rosen a relevat că există o conspiraţie malefică bazată pe satanism în interiorul francmasoneriei. Rosen a statuat că religia francmasoneriei este una de adorare a morţii, iar scopul ei este să degenereze societatea. ( Noua Ordina Mondiala- Facebook)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!

Inspectorii de la Agenția Națională de Administrare Fiscală au emis un nou set de legi în ceea ce îi privește...

Uimitor Brian Welch- trupa Korn- cum s-a intors la D-zeu

Fostul chitarist și co-fondator al grupului rock Korn, Brian Welch vorbește despre viața sa uimitoare, schimbarea pe care a luat-o...

GALERIE FOTO: Un tanar s-a saturat de incompetenta autoritatilor si a iesit la reparat soselele

In ultimul timp au devenit virale in mediul online mai multe fotografii in care un barbat din judetul Constanta s-a saturat...

Fostă vedetuţă TV, fiica senatoarei PSD de Neamţ a devenit subsecretar de stat cu zero experienta in domeniu, in timp ce tinerii capabili trebuie sa paraseasca tara!!!!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi dezvăluiri incendiare despre numirea Andreei-Maria Arcan Apostol, fiica de 27 de...

Închide