Iata cine se afla in spatele celor 20 de It-isti de la Sibiu care au ca scop stoparea distribuirilor stirilor ce nu le convin, in principal site-uri CRESTINE | Ce dovezi mai vreti?

Distribuie!by Vineri, aproximativ 20 de IT-iști de la importante firme de profil s-au reunit la Sibiu, într-un „hackathon” care are ca scop stoparea distribuirilor așa-ziselor știri false prin intermediul Facebook-ului, informează Turnul Sfatului. Proiectul este susținut de Digi 24 și HotNews, iar în spatele său s-ar afla nimeni altul decât George […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vineri, aproximativ 20 de IT-iști de la importante firme de profil s-au reunit la Sibiu, într-un „hackathon” care are ca scop stoparea distribuirilor așa-ziselor știri false prin intermediul Facebook-ului, informează Turnul Sfatului.

Proiectul este susținut de Digi 24 și HotNews, iar în spatele său s-ar afla nimeni altul decât George Soros. Scopul acțiunii ar fi, de fapt, o cenzură a presei, prin care s-ar elimina știrile incomode pentru grupările finanțate de Soros și stânga americană, informează flux24.ro.


Sursa citată menționează că atât Digi 24, cât și HotNews au susținut crearea unei liste negre a site-urilor din România în care dincolo de siteurile care dau știri tabloide și neverificate au inclus și media care nu le susține punctele de vedere.

Factual este gruparea din România care colaborează la proiect și care a fost creată de Funky Citizens, un ONG de pe Dâmbovița. În ONG apar Elena Calistru, care lucrează de mulți ani pentru fundațiile lui Soros, dar și Codru Vrabie, un alt personaj legat de miliardarul de stânga american.


Un influent site conservator american, Breitbart, a dezvăluit că proiectul anunțat de Facebook, privind eliminarea așa-ziselor știri false, este finanțat de George Soros și de alți afaceriști de stânga. 

În anul 2010, miliardarul american de origine maghiară îi dona organizației Media Matters, care se ocupă cu supravegherea informațiilor transmise în mass-media americană, un milion de dolari. În schimbul acestor bani, Media Matters trebuia să întocmească o evidență a știrilor false sau manipulatoare pe care celebrul post Fox News le-ar transmite, scria la vremea respectivă cunoscutul site politico.com

Există și o filială în România controlată tot de oamenii lui George Soros. IFCN, structura care se va ocupa de acest lucru, este găzduit de Institutul Poynter de Studii Media, finanțat în mod deschis de către Open Society Foundations Soros, precum și Fundația Bill & Melinda Gates, Google și Fondul Național pentru Democrație. Mai mult, IFCN este finanțat și de Rețeaua Omidyar a miliardarului fondator al eBay, Pierre Omidyar. Rețeaua Omidyar a încheiat un parteneriat cu Open Society și a dat subvenții unor terți care sunt finantați de Soros. Tides este unul dintre cei mai mari donatori de stânga din SUA.

Un alt donator important al IFCN este Fundatia Craig Newmark, organizația de caritate înființată de Craiglist Fondator, Craig Newmark.

https://www.bugetul.ro/atentie-s-pus-la-cale-o-cenzura-presei-cine-ar-dirija-intreaga-operatiune/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite