Iată cui îi este categoric contraindicat să poarte aur. Nu-ți pune viața în pericol!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bijuteriile au un rol semnificativ în viața noastră. Noi putem să le dăruim, putem să accentuăm bunăstarea noastră și putem crea imaginea unei doamne elegante. Printre metalele prețioase cel mai răspândit este aurul. Există foarte multe legende și povestiri ce țin de aur. Cândva bijuteriile din aur erau purtate cu mândrie de către fiecare doamnă respectabilă. În lumea contemporană nu fiecare dintre noi își permite să poate aur. Majoritatea dintre noi poartă zilnic inele, cercei și brățări din aur fără a realiza cât de dăunătoare sunt pentru sănătate.

După părerea unor specialiști în energetica umană nu fiecare poate purta aur. Acest metal are atât avantaje, cât și dezavantaje.


Cui îi este interzis să poarte bijuterii din aur?

Unul dintre specialiști nu recomandă purtarea aurului de către persoanele care sunt mereu stresate, locuiesc în marele metropole și au un mod de viață activ. Aurul influențează negativ asupra acestor persoane și este foarte iritant.


Pentru aceste persoane, aurul poate provoca afecțiuni ale sistemului nervos, ceea ce poate duce la depresii, crize de nervozitate și stres continuu. Aurul poate fi purtat de persoanele care au o viață mai puțin activă și cu mai puține evenimente și emoții. Aurul atrage succesul și îi încarcă cu putere doar pe acei oameni care duc o viață liniștită și echilibrată.

De ce nu se permite purtarea aurului cu argint?

Amatorii de bijuterii deseori comit o greșeală gravă. Ei combină aurul cu argintul. Acest obicei poate duce la exces de energie care provoacă consecințe grave. Aurul este o sursă de energie, putere și bogăție, stimulator de pofte și dorințe, iar argintul dimpotrivă, îl face pe om mai liniștit, mai armonios și mai echilibrat. De aceea, atunci când sunt combinate aceste metale, apare un dezechilibru. În om se amestecă două energii opuse, care duc la un haos total. Este interzis să purtați aur cu argint, deoarece poate provoca diferite boli, insuccese și schimbări de dispoziție.

Se recomandă să alegeți bijuterii doar care se potrivesc stilului dvs. de viață. În acest caz bijuteriile vă vor aduce noroc și fericire.

http://perfect-ask.com/iata-cui-ii-este-categoric-contraindicat-sa-poarte-aur-nu-ti-pune-viata-pericol/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Experții vorbesc: Mamele exigente cresc copii de succes care reușesc în viață!

GERMANIA. Subvenţiile anuale ale statului pentru biserici se ridică la 232 de milioane de euro. Alte 650 milioane de euro se dau pentru orele de religie din şcoli si pentru infrastructura aferentă pregătirii teologilor

Frăţia Ortodoxă a atacat la Avocatul Poporului şi Curtea Constituţională Legea antinaţională, anticonstituţională şi totalitară, denumită greşit Legea Anti-legionară. Citeşte întâmpinarea juridică prin care se solicită excepţia de neconstituţionalitate

Cum a ajuns România să-și cumpere de la alții propriile resurse. Ilie Șerbănescu: Noul șef al OMV vine la București și cere ”stabilitate fiscală”. Adică, sărăntoaca Românie să nu cumva să procedeze la vreo suplimentare a redevențelor

Legea Vaccinării cu Forța revine în Forță. Nu-i lași să-ți vaccineze CU FORȚA copilul nu-l mai primesc la şcoală. Ministerul Sănătății: Proiectul legii vaccinării, în dezbatere publică. Nici o diferență între Guvernul SOROS-CIOLOȘ și Guvernul PSD-GRINDEANU

Închide