Iata cum sunt inrudite toate casele regale din lume

Distribuie!

Inainte de a deveni republici, si celelalte tari europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora si/sau rasturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revolutii, s-au format republicile europene de astazi.

Pentru a intelege aceste informatii care la prima vedere sunt socante, sa analizam un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente in Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un presedinte ales prin vot popular. In schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca si Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regina. Descendentele regale, asa cum stim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice in fiecare tara si nu sunt sub nici o forma sub incidenta unor decizii mai mult sau mai putin „democratice”, scriu cei de la istoriesicultura.ro.

Actualul rege al Belgiei, regele Suediei si al Norvegiei, precum si reginele Marii Britaniei, Olandei si Danemarcei SUNT CU TOTII RUDE DE SANGE, TRAGANDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR, cea mai veche familie regala din organizatia Illuminati.
Mai mult decat atat, ultimii regi care au fost inlaturati de la putere prin revolutii in Italia, Romania, Iugoslavia, Bulgaria si Grecia, faceau si ei parte din aceeasi familie Windsor, regasindu-se absolut toti in arborele ei genealogic. Cu siguranta aceasta nu poate fi o coincidenta!
SURSA: https://cultural.bzi.ro/iata-cum-sunt-inrudite-toate-casele-regale-din-lume-12360

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite

Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
O bomba de sanatate – Alternativa 100% naturala a multivitaminelor! Orice om din Romania o poate prepara! Iata cum!

Corpul nostru functioneaza cu energie. Energia proaspata poate fi dobandita prin respiratie corecta, abdominala, prin intretinerea curateniei mintii, prin primirea...

Revista „Science”: „Se înmulțesc suspiciunile că nanoparticulele din vaccinul Pfizer declanșează reacții alergice rare”

Revista „Science”: „Se înmulțesc suspiciunile că nanoparticulele din vaccinul Pfizer declanșează reacții alergice rare” Direct in revista Science: „se inmultesc suspiciunile...

GENIAL: Cine este Dumnezeu si ce e Biblia, pe limbajul „calculatoristilor”

Dumnezeu e un super-server, iar oamenii sunt câteva miliarde de terminale. Serverul știe si când cade un fir de par...

Părintele Iustin Pârvu: „Numai niște suflete curate mai pot schimba ceva în țara asta. Trebuie să devii tu intâi lumină, ca să-i poți lumina și pe ceilalți”

Închide