In chiloti la metrou: organizatori-frustratul rocker care a facut site-ul verificasursa.ro

Distribuie!by V-ati tot intrebat cine sustine acest eveniment penibil -fara pantaloni la metrou. Pai cine putea decat un frustrat, ong-ist, tanar “liber si frumos”, care e pus sa promoveze in stil sorosist evenimente de acest gen, evenimente pentru spalati pe creier, pentru frustrati sexual, pentru homosexuali, pedofili, dereglati mental, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

V-ati tot intrebat cine sustine acest eveniment penibil -fara pantaloni la metrou. Pai cine putea decat un frustrat, ong-ist, tanar “liber si frumos”, care e pus sa promoveze in stil sorosist evenimente de acest gen, evenimente pentru spalati pe creier, pentru frustrati sexual, pentru homosexuali, pedofili, dereglati mental, pentru onanisti si perversi care au fantezii cu oameni dezbracati in public.

Va mai amintiti cu ceva timp in urma cand imi trimiteati un link cu o pagina realizata de acest organizator penibil, care alcatuise o lista cu site-uri de evitat, pe care pagina puppe.ro era cap de lista, unde el furniza si ilegal date personale, apoi a cumparat un domeniu cu 200 de lei si a creat o pagina numita verifica sursa, incercand sa insinueze ca site-urile de conspiratie nu au surse credibile, pentru el credibile fiind doar site-urile sorosite sau mass-media mincinoasa “oficiala”. Nu ii voi da numele aici ca sa nu ii fac reclama, dar va descriu profilulu lui: tanar rocker,cu parul lung, genul de tocilar frustrat, fara prietena, uratel si incuiat la minte. Daca as pune o poza cu el, ati lesina de ras, sa vedeti cine se afla in spatele evenimentelor.


Iata cum mass-media sosrosista, in care nu trebuie sa credeti nicio clipa, gen adevarul si in general mainstream-media care are doar surse mincinoase, prezinta penibilul eveniment pentru oi:

În acest weekend în Bucureşti, se organizează o nouă ediţie a evenimentului No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou). Astfel, cei care vor să participe la eveniment trebuie să se supună regulilor şi să circule cu metroul doar în lenjerie intimă, dându-şi pantalonii sau fusta jos.


Evenimentul are loc duminică, 10 ianuarie, de la ora 15.00, iar cei care vor să ia parte la acţiunea din acest an trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurţi, după cum anunţă organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului. În aceeaşi zi, alte 60 de oraşe ale lumii organizează evenimente asemănătoare. În Bucureşti evenimentul a ajuns la cea de-a doua ediţie. Până în acest moment, peste 800 de oameni şi-au anunţat prezenţa pe reţelele sociale.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite