In mandatul lui Iohannis s-a taiat mai mult lemn decat in vremurile lui Basescu cand se taiau ca. 3 ha pe ora

Distribuie!by Aproximativ 50% din lemnul tăiat în România a provenit, în ultimul deceniu, din surse ilegale. În majoritatea cazurilor investigate destinaţia lemnului ilegal a fost compania austriacă Schweighofer, a declarat, joi, Alexander von Bismarck, directorul executiv al Agenţiei pentru Investigaţii de Mediu (Environmental Investigation Agency – EIA), organizaţie care a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Aproximativ 50% din lemnul tăiat în România a provenit, în ultimul deceniu, din surse ilegale.

În majoritatea cazurilor investigate destinaţia lemnului ilegal a fost compania austriacă Schweighofer, a declarat, joi, Alexander von Bismarck, directorul executiv al Agenţiei pentru Investigaţii de Mediu (Environmental Investigation Agency – EIA), organizaţie care a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă Raportul “Jefuirea ultimei păduri: Cea mai mare companie de procesare a lemnului din Austria, drepturi funciare şi corupţia din România”, informează Agerpres.


Potrivit realizatorilor documentului, raportul EIA prezintă o serie de studii de caz din mai multe zone ale României, ce arată că austriecii de la Holzindustrie Schweighofer acceptă cu bună ştiinţă şi încurajează furnizarea lemnului ilegal, ‘speculând proasta administrare a pădurilor’.

Datele concrete, având la bază o hartă întocmită de Greenpeace, arată că, în perioada 2000-2011, o suprafaţă de 280.000 de hectare de păduri au fost pierdute sau degradate, într-un ritm de 3 hectare/oră. În acelaşi timp, dintr-o actualizare realizată în 2015 reiese că pierderea pădurii a avut loc în acelaşi ritm, în intervalul 2012-2014.


De cand e Iohannis la putere, cu un guvern pus de Soros, s-au autorizat deschideri de fabrici prelucrare a lemnului din padurile romanesti, la Reci in Covasna dar si cumpararea masiva de catre firme straine a padurilor, firme care se ocupa exclusiv cu prelucrarea lemnului si mobila, precum Ikea sau alte firme.

Concluzia este ca Iohannis permite o mai mare defrisare a padurilor decat in ultimul deceniu, la fel cum se intampla in vremea caselor regale, case care doresc  extirparea completa a padurilor din Romania.

http://www.evz.ro/cat-lemn-ilegal-s-a-taiat-in-romania-ultimilor-zece-ani-3-hectare-pe-ora.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite