In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie:

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In problema vaccinurilor exista trei nivele de perceptie:
a) Cei care CRED ca vaccinurile sunt benefice. Acestia sunt cei mai multi si cei mai prosti. In aceasta categorie se incadreaza si cei care SUSTIN ca ar fi bune, repetand mecanic niste lozinci despre eradicarea unor boli, dar fara a cunoaste nici un detaliu despre nimic: care boli, unde, cand, cazuistica si rolul vaccinurilor in ecuatie. Ei sunt de regula oamenii sistemului si se impart in doua categorii: cei care habar nu au si cei carora nu le pasa, caci ei trebuie sa vanda! Acesti oameni se informeaza de la televizor, de la medicul de familie, din vecini si foarte rar de pe internet. Cunoasterea lor in problema echivaleaza cu ce a uitat un medic de familie. Ei sustin vaccinarea, se vaccineaza de buna voie si-i condamna pe cei care nu se vaccineaza sau au indoieli in aceasta privinta.

b) Cei care cred ca vaccinurile POT fi si nocive, daca nu sunt „adaptate” particularitatilor unui segment de populatie. Acesti oameni CRED ca este vorba despre profit. Ei sustin ca vaccinarile din Romania au produs victime pentru ca vaccinul era destinat pietei din Kazahstan sau de altundeva. De asemenea, ei cred ca au aparut victime pentru ca schema de vaccinare prevede prea multe vaccinuri! Argumentul lor este: „Si noi am fost vaccinati si nu am patit nimic, dar noua ne-au dat 4-5 vaccinuri, nu 20-30! Si erau de la „Cantacuzino” nu de cine stie unde!” Si acesti oameni sunt prosti si neinformati, dar vadesc un oarecare interes pentru problema. Ei au surprins ocazional emisiuni TV despre vaccinuri, precum si articole „obiective” de pe internet. Acestia cunosc ce le-a zis medicul de familie si putin peste, adunat de la colegi, vecini sau vreun amic medic, la care se adauga „parerea personala” – de regula niste imbecilitati. Acesti oameni au retineri in a se vaccina, dar pot fi convinsi relativ usor – prin regiile periodice cu „epidemii” si „victime” regizate de autoritati. Totusi, acesti oameni sustin ca este dreptul fiecaruia sa aleaga daca sa se vaccineze sau nu.


c) Cei care STIU ca vaccinurile NU POT avea nici un efect in preventia bolilor, caci mecanismul vaccinarii este fantezist si DOVEDIT STIINTIFIC a fi FALS. Acesti oameni STIU despre rolul si efectele catastrofale ale excipientilor, adjuvantilor si conservantilor, precum si care sunt acestia. Acesti oameni STIU ca in realitate este vorba despre DEPOPULARE si ca NICI UN COPIL vaccinat nu scapa fara vatamari – CEREBRALE IN PRIMUL RAND – de o politica pe termen mediu, care vizeaza devalorizarea biologica si reducerea treptata a populatiei. Ei sunt interesati de problema: prospecte, studii, statistici, simptome, compozitie si efecte. Acesti oameni cunosc CAZUISTICA. De regula cunostintele lor IN ACEASTA PROBLEMA le depasesc pe cele ale medicului de familie, dar nu si pe cele ale unui imunolog. Dar imunologii TAC. Ma astept ca in cel mai scurt timp Sistemul sa scoata la rampa medici specialisti care sa incerce sa convinga prostimea. Oamenii din categoria „c” nu pot fi convinsi sa injecteze in copiii lor aceste otravuri.

Sursa: Prof. Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...