În timp ce în România sunt interzise tricourile cu scriitorii Radu Gyr și Mircea Vulcănescu, în SUA unul dintre liderii protestelor din Charlottesville poartă tricou cu Zelea Codreanu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Matthew Heimbach, unul dintre liderii protestelor rasiste din Charlottesville, s-a prezentat în fața unui tribunal îmbrăcat într-un tricou negru pe care erau imprimate figura și numele lui Corneliu Zelea Codreanu, pentru a protesta împotriva instanței, care a decis punerea sub acuzare a lui James Alex Fields Jr. pentru crimă.
Fields ar fi cel care a intrat cu mașina peste un grup de contra-manifestanți prezenți la protestele de sâmbătă, omorând o persoană și rănind 19.
Într-un interviu din 2015, Heimbach declara că este ortodox și că principala sa inspirație este Corneliu Zelea Codreanu și Legiunea Arhanghelului Mihai. El a precizat la acea vreme că nu se consideră neo-nazist și că nu vede nicio incompatibilitate între credința sa ortodoxă și faptul că „îl susține pe Codreanu și declarațiile acestuia”, invocând exemplul preotului Iustin Pârvu.
În acest timp, în România au fost interzise tricourile care afișează chipurile lui Mircea Vulcănescu, Radu Gyr, pe motiv că aceștia sunt criminali de război.
Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România (INSHR) Elie Wiesel a cerut anul trecut „autorităților să intervină pentru retragerea de pe un site a produselor care afișează chipurile lui Mircea Vulcănescu, Radu Gyr și Pr. Gheorghe Calciu pe motiv că aceștia sunt «criminali de război» și că intră sub incidența articolului 5 din OUG 31/2002 completată cu legea 217/2015”.
http://www.activenews.ro/externe/In-timp-ce-in-Romania-sunt-interzise-tricourile-cu-scriitorii-Radu-Gyr-si-Mircea-Vulcanescu-in-SUA-unul-dintre-liderii-protestelor-din-Charlottesville-poarta-tricou-cu-Zelea-Codreanu-145447

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...