Incendiu la Londra: Regina Elisabeta, cea mai bogata femeie din lume, capul francmasoneriei mondiale, face apel la unitate

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a lansat sâmbătă un apel la unitate după tragedia provocată de incendiul de la Grenfell Tower (vestul Londrei), soldat cu cel puţin 30 de morţi, 19 răniţi spitalizaţi şi numeroase persoane date dispărute, transmit Reuters şi AFP.

”Această zi este în mod tradiţional una de sărbătoare”, a declarat suverana britanică într-un mesaj pe ton neobişnuit în contextul ceremoniilor de celebrare a împlinirii vârstei de 91 de ani. ”Dar în acest an, este dificil să nu resimţi extrem de sumbra emoţie naţională”, a adăugat ea, invitându-i pe conaţionalii săi să găsească putere, în istoria britanică, pentru a răspunde ”succesiunii de teribile tragedii” din ultimele luni: trei atentate sângeroase şi incendiul de la Grenfell Tower.


”Uniţi în durerea noastră, suntem de asemenea uniţi şi în sprijinul pe care îl aducem tuturor celor care îşi reconstruiesc viaţa”, a subliniat Regina Elisabeta a II-a.

Pe de altă parte, premierul britanic Theresa May primeşte sâmbătă în Downing Street 10 ”un grup de localnici, victime, voluntari şi responsabili ai comunităţii locale” din Kensington, districtul în care se află Grenfell Tower.


Potrivit Reuters, o linie de cale ferată care trece prin apropierea Grenfell Tower a fost temporar închisă sâmbătă la cererea Brigăzii de pompieri londoneze.

”Nicio legătură feroviară între Edgware Road şi Hammersmith ca urmare a recentului incendiu din zona Latimer Road”, a anunţat autoritatea de transport din Londra, într-un mesaj pe Twitter. (Sursa: Agerpres)

http://www.capital.ro/incendiu-la-londra-regina-elisabeta-a-ii-a-face-apel-la-unitate.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...