Începe reuniunea Clubului Bilderberg! Agenda secretă a promotorilor Noii Ordini Mondiale. Ce teme vizează România?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În fiecare an, locul unde se ține consfătuirea este ținut secret până în ultimul moment, din cauza faptului că promotorii așa-numitei Noi Ordini Mondiale și ai înființării unui Guvern Mondial sunt permanent ținta atacurilor grupurilor de anarhiști. Și anul acesta a fost organizată o ”vânătoare” a locurilor care ar putea găzdui reuniunea. Un hacker anunțase acum o săptămână că reuniunea e așteptată la un castel din Chantilly, din statul Virginia, lucru confirmat oficial abia în noaptea de 31 mai spre 1 iunie. Întâlnirile sunt programate pentru perioada 1-4 iunie.

Înființat în 1954 de prințul Bernhard al Olandei, tatăl fostei regine Beatrix a Olandei, Clubul Bilderberg (numele a fost luat de la hotelul unde s-a ținut prima reuniune) are înscrise în statut eforturile de a implementa Noua Ordine Mondială și de a aduce Europa și America pe planuri comune de gândire și acțiune.


Iată comunicatul de astăzi, 1 iunie, al Clubului:

” De la întâlnirea inaugurală din 1954, Bilderberg a fost un forum anual de discuții informale, menit să promoveze dialogul între Europa și America de Nord. În fiecare an, între 120-150 de lideri politici și experți din industrie, finanțe, mediul academic și mass-media sunt invitați să ia parte la întâlnire. Aproximativ două treimi dintre participanți provin din Europa și restul din America de Nord; o treime provin din politică și administrații guvernamentale și restul din alte domenii. Întâlnirea este un forum pentru discuții informale despre megatrenduri și probleme majore cu care se confruntă lumea. Întâlnirile se desfășoară în baza Regulamentului Chatham House, care stipulează că participanții sunt liberi să folosească informațiile primite, dar nici identitatea, nici afilierea vorbitorului (vorbitorilor) și nici unui alt participant nu pot fi dezvăluite. Datorită caracterului privat al întâlnirii, participanții nu sunt obligați prin convențiile din biroul lor sau prin poziții precontractate. Ca atare, ei pot să asculte, să reflecteze și să adune cunoștințe. Nu există o agendă detaliată, nu sunt propuse rezoluții, nu sunt date voturi și nu sunt emise declarații de politică.”


http://evz.ro/reuniune-club-bilderberg-agenda-secreta.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...