India 1947: peste 1 milion de indieni au murit din vina Casei Regale Britanice care a instigat islamistii contra budistilor si a divizat tara creand Pakistanul si Bangladeshul

FILE - In this Sept. 19, 1947 file photo, Muslim refugees sit on the roof of an overcrowded coach railway train near New Delhi in trying to flee India. Millions of Muslims migrated from India to Pakistan. Partition marked a massive upheaval across the subcontinent. Hindus living for generations in what was to become Pakistan had to flee their homes overnight. (AP Photo, File)
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Împărțirea a fost promulgată în Actul de Independență a Indiei din 1947 și a fost pusa la cale de catre Imperiului Britanic direct din culisele Casei Regale pentru a se retrage din India, dupa 300 de ani de asuprire. In urma dominatiei britanice, populatia Indiei era in proportie de peste 90% analfabeta, iar religiile predominante erau islamismul si budismul, curente promovate de Casa Regala si astazi.

Casa Regala britanica a creat granitele si divizarea geografica in asa fel, incat sa ii faca pe indieni sa creada ca toata ideea a fost ideea poporului si a liderilor lor, Gandhi pentru India si Muhammad Ali Jinnah, insa ideea era ca Imperiul Britanic sa aibe acces in continuare la petrol si resursele Pakistaneze, Indiene si din Bangladesh.


 

În urma diviziunii Indiei Britanice au fost strămutate aproximativ 12,5 milioane de oameni din fosta colonie britanică India, cu estimări de pierderi de vieți omenești care variau de la câteva sute de mii la un milion de morți în urma divizării brutale și sălbatice a poporului indian. Pe langa luptele religioase dintre civili, foametea datorita stramutarilor a cauzat pierderea de peste un milion de vieti omenesti, copii, batrani, femei si barbati.[1]  Au avut loc violuri, o debandada totala s-a creat in timpul luptelor dintre populatia Indiei care traise pana atunci in pace . O atmosferă de ostilitate și suspiciune reciprocă a apărut de atunci între India și Pakistan, care domnește până în ziua de azi.

Împărțirea Indiei a vizat divizarea geografică a provinciei Bengal din India Britanică în așa numitul Pakistan de Est (Bangladesh după 1971) și Bengalul de Vest (India de azi), și partiția similară din provincia Punjab în Punjabul de Vest (mai târziu Punjabul pakistanez și teritoriul capitalei Islamabad) și de Punjabul de Est (mai târziu Punjabul indian, Haryana și Himachal Pradesh). Tranzacțiile partiției au inclus, de asemenea, repartizarea activelor de stat, inclusiv armata britanică indiană, a Funcției Publice indiene și a altor servicii administrative, căi ferate indiene, și a Trezoreriei Centrale.


În urma împărțirii, statele domnești din India, care au căpătat independența prin India Act din 1947, au avut de a alege dacă să adere la India sau la Pakistan sau să rămână în afara lor,[2] iar ele au fost încorporate într-unul sau altul dintre noile dominioane. Problema alegerii care urma să fie făcută în acest sens de către Jammu și Kashmir a dus la războiul indo-pakistanez din 1947 și alte războaie și conflicte între India și Pakistan.[3]

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...