IOHANNIS A CIURUIT UN MILION DE EURO IN SASE LUNI

Partidului National Liberal si-a convocat delegatii din toata tara, la lucrarile congresului desfasurat in perioada 21-22 Februarie 2013.
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Klaus Iohannis se lăfăie fără noimă pe banii românilor, plimbându-se împreună cu soția, prin toată lumea, chipurile în interesul României. În doar 6 luni de mandat, Președintele a tocat 49 miliarde de lei vechi doar pe deplasări. Drept urmare, a cerut Guvernului o suplimentare a bugetului Administrației Prezidențiale cu 10 miliarde de lei vechi.

Partidului National Liberal si-a convocat delegatii din toata tara, la lucrarile congresului desfasurat in perioada 21-22 Februarie 2013.

Klaus Iohannis cere iar Ponta aprobă. În ședința de guvern de marți, premierul a anunțat că a aprobat suplimentarea bugetului Administrației Prezidențiale cu 10 miliarde de lei așa cum i-a fost solicitat.


Și tot ieri, premierul a zis să fie și mai darnic cu Iohannis și a fost de acord ca de la 1 august 2015, salariul Președintelui să se tripleze ajungând la fabuloasa sumă de 210 milioane lei.

Astfel că Iohannis are ce să cheltuie prin deplasările în afara țării, sau poate să pună de-o parte, că deh are o droaie de copii de crescut.


Administrația Prezidențială a avut un buget de 4,9 milioane de lei, adică peste un milion de euro, pentru deplasări în străinătate, cu aproximativ zece procente mai mare decât în ultimul an al mandatului lui Traian Băsescu.

Bugetul Administrației Prezidențiale era inițial de 28.234.000 lei, crește astfel cu aproximativ 35%. În 2014, Traian Băsescu a primit doar 25,5 milioane lei.

În primele luni de mandat, Iohannis a vizitat Germania, Franța, Spania, Serbia, Croația, Austria, Polonia și de două ori în Italia. La toate aceste vizite se adaugă și deplasările de las reuniunile Consiliului European la Bruxelles.

Ultima deplasare externă a fost la Salzburg, unde a fost invitat de către președintele Austriei, Heinz Fischer, la un festival dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Iohannis vrea si avion personal, elicopter și o mașină de 120.000 de euro, S-Klasse. Mașina a fost achiziționată de SPP.

Și pentru că nu i-au mai ajuns banii de deplasări, Digi Mobil și Digi TV i-au sponsorizat deplasarea lui Iohannis din Spania, fapt fără precedent în istoria administrației publice,.

Românii care au fost invitați la Madrid, la luxosul hotel Intercontinental, ca să-l cunoască pe Iohannis, au putut vedea afișul de la intrare pe care scria „sponsor Digi Mobil”.

În salonul hotelului, reprezentanții de la Digi Mobil au împărțit pungi cu articole promoționale ale companiei.

Iar în sală se putea vedea un banner de câțiva metri pătrați pe care se putea citi un slogan publicitar, precum și un afis de promovare a televiziunii Digi 24.

Ambasada României la Madrid a spus că: Administrația prezidențială nu a dat bani pentru organizarea întâlnirii cu românii de la Madrid, iar Ambasada nu avea bani ca să închirieze această sală. De aceea, s-a apelat la o sponsorizare care a venit din partea unei companii private.

Românii din Diaspora încep să se sature de plimbările soților Iohannis.

O româncă din Marea Britanie a publicat, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare către soția președintelui României.

Ea îi cere lui Carmen Iohannis să înceteze cu vizitele în străinătate și să meargă prin orfelinatele din România, unde copiii sunt legați cu sfoară și ținuți nemâncați.

„Scrisoare către D-na Carmen Iohannis

Mult stimata D-na Iohannis

Ce ar fi stimată d-na să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei , unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare.

Să vă uitaţi puţin pe străzi, la copiii şi bătrânii României lăsaţi cu mâna întinsăla mila trecătorilor, prea săraci ca să mai poată da şi altora.

Mult stimată doamnă, nu aţi văzut şi dvs. că soţiile de preşedinţi din alte state se implică în acte de caritate, să aveţi o activitate aici concretă.

De când am auzit despre copiii legaţi cu sfoară, nu mai am linişte, mă simt vinovată pentru aceste lucruri.

Lucrez în NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, şi dacă ridic vocea la cineva , ridic degetul că să fiu mai fermă în exprimare sau mă uit urât la un client, în Marea Britanie înseamnă abuz emoţional , iar pentru asta mă îmbogăţesc cu cazier, în vecii vecilor nu mai am dreptul de muncă în UK.

În România anilor 2015, copiii sunt legaţi cu sfoară, abuzaţi în orfelinate, poate aveţi dumneavoastră milă de ei.”

https://vorbesteliber.com/iohannis-a-ciuruit-un-milion-de-euro-in-sase-luni/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...