Iohannis, fotografiat pe ascuns in vacanta. „L-am prins cu minciuna”

Distribuie!by Presedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat pe un aeroport din Spania, in timp ce citea o carte, imaginea fiind difuzata de Antena 3. Invitatii de casa ai postului s-au grabit sa-l acuze de minciuna, pentru ca ei stiau ca Iohannis se afla in vacanta la parinti in Germania. Fotografia a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Presedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat pe un aeroport din Spania, in timp ce citea o carte, imaginea fiind difuzata de Antena 3. Invitatii de casa ai postului s-au grabit sa-l acuze de minciuna, pentru ca ei stiau ca Iohannis se afla in vacanta la parinti in Germania.

Fotografia a fost facuta pe aeroportul din Palma de Mallorca. Prezent in studio, sociologul PSD Marius Pieleanu s-a aratat extrem de revoltat. „Faptul ca merge in strainatate este o problema de demnitate nationala”, a spus Pieleanu, el nefiind de acord cu excursiile presedintelui in afara tarii.


De asemenea, presedintele a fost acuzat de minciuna, pentru ca se stia ca este in Germania, la parinti. Insa Presedintia nu a emis niciun comunicat oficial privind locul in care Klaus Iohannis si-a petrecut vacanta. Presedintele s-a intors vineri in tara.

1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite