Iohannis la decorat pe Mihalache pentru somnic la serviciu sau pentru ca a fost in PSD?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ce spune presa “oficiala”:

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe fostul consilier prezidenţial Dan Mihalache, în prezent ambasador în Marea Britanie, cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler.


Decretul de decorare a fost semnat miercuri de şeful statului. Potrivit documentului, Iohannis l-a decorat pe Mihalache “în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa activitate, pentru contribuţia avută la promovarea intereselor României pe plan internaţional, precum şi pentru profesionalismul şi competenţa manifestate în modernizarea şi eficientizarea Administraţiei Prezidenţiale”.

Pe 8 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind eliberarea lui Dan Mihalache din funcţia de consilier prezidenţial şi acreditarea lui ca ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.


Mihalache a fost numit consilier prezidenţial pe 22 decembrie 2014. Ulterior, a fost numit şef al Cancelariei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis anunţa în aprilie că Dan Mihalache a fost propus pentru postul de ambasador al României în Marea Britanie.

http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-l-a-decorat-pe-dan-mihalache-cu-ce-distinc-ie-a-plecat-de-la-cotroceni_1140165.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...